Kock Kitchen & Table

Arbetsbeskrivning

Clarion Hotel Gillet har funnits sedan 1890 i Uppsala. Med sina 160 rum, bar, restaurang, relaxavdelning med pool och utvecklade konferensmöjligheter ligger Gillet i en klass för sig i Uppsala och är stadens ledande hotell. Gillet Brasserie & Lounge har också etablerat hotellet som en naturlig mötesplats i staden.


Clarion Hotel Gillet söker ett matlagningsproffs till vår restaurang Kitchen & Table.

Du är, förutom att du är glad,noggrann och har humor, professionell och personlig i ditt möte med gäster och kolleger. Din primära arbetsuppgift är att tillsammans med ditt team göra våra gäster än mer nöjda i såväl sin vardag som helgdag tillsammans med oss.  


Kitchen & Table öppnade i mars 2013 och har på kort tid blivit en av Uppsalas mest populära restauranger. Restaurangens koncept drivs av erkända kocken Marcus Samuelsson och Clarion Hotels. 

”The kitchen of Marcus Samuelsson brings the flavors of Manhattan to your table”. Det är den multikulturella mixen av folk, livsstilar och mat som gör Manhattan så fantastiskt. Marcus Samuelsson har bestämt sig för att föra in dessa internationella smaker och kök till Skandinavien, för att kombineras tillsammans med lokala råvaror med syftet att ge dig spännande och uppfriskande smaksensationer. www.kitchenand_table.se

 

Förutom att laga kvalitetsmat till vår a la carte restaurang kommer du även vara mycket involverad i våra gruppmenyer till större middagssällskap, konferenser/event/jubileum etc


I  tjänsten ingår:

 

• Deltar aktivt på avdelningsmöten.  
• Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Hotel Gillet.
• Väl insatt i menyer och dryckesutbud. 
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass 
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter instruktioner.
• Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster.
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
• Rapporterar eventuella fel och brister som uppstår på avdelningen till Köksmästare 
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2


Vi erbjuder Dig ett spännande, och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Uppsala.

Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal.

Ansökan:

Sänd din ansökan via länken nedan eller via www.jobsatclarion.com

Arbetsgivare
Clarion Hotel Gillet Uppsala

Kontaktpersoner på detta företaget

Josefine Andersson
+46 18681800
Ulrica Lindros
+46 18681800
Daniel Tibell
018-681800
Susanne Boije Fredlund

Ulrica Lindros

Helena Miving

Helena Miving
+46 18681800

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Gillet Uppsala
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • enligt gällande kollektivaavtal
  • Deltid
  • Publicerat: 21 oktober 2013

Besöksadress

Dragarbrunnsgatan 23
None

Postadress

Dragarbrunnsgatan 23
Uppsala, 75320

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010