Kock Kitchen & Table

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Vi växer så att det knakar och utökar nu vår restaurang med fler sittplatser. Därför söker vi nu ytterligare en kock till Kitchen & Table Visby.

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson är ett restaurangkoncept som finns i på 22 Clarion Hotel i Skandinavien. Marcus är den svenska superkocken som driver flertalet restauranger bland annat The Red Rooster i New York. Kitchen & Table levererar smaker med inspiration av det mångkulturella New York blandat med de finaste lokala råvarorna från Gotland.

Vi söker dig som är positiv, effektiv och kreativ. Vi hoppas att du kan och vill bidra till att vidareutveckla vår kulinariska produkt tillsammans med oss och teamet runt Marcus. Rätt kandidat kommer att ha stor frihet att göra just det och i samarbete med köksmästare vidare utveckla vår menybank med nya kulinariska recept och idéer.

Vi tror att du:

• Är utbildad kock eller har relevant bakgrund och goda referenser.
• Är kreativ, nyfikenhet och gillar att experimentera med nya menyer och råvaror.
• Har stort engagemang, är samarbetsvillig, social och entusiastisk.
• Kan se saker själv och komma med nya synpunkter.
• Vill och kan skapa en varierad och spännande matupplevelse
• Är en positiv och utåtriktad person som kan hjälpa oss och lyfta vårt materbjudande till nya höjder
• Du vill såklart alltid leverera bästa kvalitet och service.


Mer om Kitchen & Table kan du läsa om på www.kitchenandtable.se/wisby

Möt Marcus här: http://www.youtube.com/watch?v=IlvMKEwuvZY

Tonvikt för oss ligger mycket på din person, inte bara ditt CV.

Arbetstid schemaläggs alla dagar i veckan i varierad form mellan klockan 14.00 -23.00. Tjänsten är tillsvidare, har årsarbetstid och stor vikt ligger över sommarsäsongen.Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Frågor om tjänsten besvaras av:

Restaurangchef Agens Vestberg agnes.vestberg@choice.se          

Köksmästare Christer Grandin christer.grandin@choice.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Fia Wikström
+46 0498-257560

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Wisby Visby
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid -
  • Publicerat: 9 september 2016

Besöksadress

Strandgatan 6
None

Postadress

Box 1319
Visby, 62124

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024