Kock / Kokerska

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter
Nuvarande placering Campus C-kök

Tillagning av skollunch ca 5000 portioner inkl. för- och efterarbete.
Kvalitetsuppföljning samt egen kontroll enl. livsmedelslagstiftningen.

Utbildning/Erfarenhet
Meriterad kock/kockerskeutbildning för storkök.
Egenkontrollkörkort enligt gällande livsmedelslagstiftning.
Du skall ha en utvecklad servicekänsla och gärna erfarenhet av självständigt arbete i storkök.
Datavana. Måltidsservice arbetar i AIVO kostdata.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Måltidsservice
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 5 september 2008
  • Ansök senast: 15 september 2008

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010