Kock/ Kokerska

Arbetsbeskrivning

Skaraborgs sjukhus, Division Medicinsk, teknisk och allmän resurs Skaraborgs Sjukhus omfattar Kärnsjukhuset i Skövde och sjukhusen i Falköping, Mariestad och Lidköping.Verksamheten är indelad i fem divisioner samt sjukhuset i Lidköping.Budgeten omsluter ca två miljarder SEK och antalet anställda är ca 4 400.Skaraborgs Sjukhus ingår i Västra Götalandsregionen. Division AR är en av fem Divisioner inom SkaS och består av verksamheter vars syfte är att tillhandahålla den medicinska, tekniska och allmänna supporten/servicen som krävs för att en god vård i utveckling skall kunna bedrivas. Kostservice har verksamhet vid KSS, Falköping och Lidköping med totalt 69 anställda.På KSS finns tillagningskök för patientkost samt restaurangproduktion.I Falköping och Lidköping finns mottagningskök samt restaurang.Kostservice producerar ca 3 000 måltider per dag. Arbetsuppgifter Vi söker Dig som är manlig eller kvinnlig kock, för tjänstgöring inom kostservice på Skaraborgs Sjukhus.Arbetsuppgifterna är främst inriktade på restaurangproduktion, där både varm och kall mat produceras.Kvalifikationer Du bör ha gymnasiekompetens med inriktning hotell- och restaurangprogrammet eller motsvarande branschinriktad utbildning, samt några års erfarenhet från restaurang- eller storköksarbete.Meriterande är om du har kunskap i dietmatlagning/allergikost.Du skall ha stor motivation och flexibilitet både vad det gäller arbetstider och arbetsuppgifter samt ha god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, vara noggrann och stresstålig.Vi kommer att lägga vikt vid personliga egenskaper. Övrigt Välkommen med Din ansökan senast 2006-03-20.Medsänd betyg och meritförteckning.Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Skaraborgs sjukhus
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 3 mars 2006
  • Ansök senast: 20 mars 2006

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010