OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock/ Kökschef sökes med erfarenhet av Husmanskost och Catering
Du är en engagerad, samarbetsvillig och initiativrik lagspelare samt har ett stort intresse för mat. Du är serviceinriktad och har dokumenterad erfarenhet av allergikost samt rutiner inom HACCP. Du ska kunna leda och fördela arbetsuppgifter och aktivt bidrar i affärsutveckling, cateringutbud och nykundsförsäljning.
Personliga egenskaper:
Ansvarstagande, strukturerad, tydlig samt prestigelös, "hugga i där det behövs"
Är du rätt person, flexibel och inte rädd att ta för dig, så finns det stora möjligheter till att växa och få en större arbetsroll i vårat företag.
Kvalitet och god service är något som är mycket viktigt för oss.
Ordinarie Arbetstid vardagar 7.00-15.30
Du ska även ha möjlighet att vid behov arbeta vissa kvällar och helgdagar
Minst 5 års yrkeserfarenhet som kock är meriterande
Svenska i tal och skrift
B-körkort
Provanställning: 6 månader
Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Yrkeskategori: Hotell och restaurang
Yrkestitel: Kock/ Kökschef
Kontaktpersoner på detta företaget
Produktions- & kvalitetsansvarig Evelina Lundgren
07-02457749
VD Katarina Eriksson
0709-464647