OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Ref.nr: Vv 205/2010 Inom Vård o Omsorg produceras ca 4180 portioner/dag.Vi arbetar med tillagning och servering av mat i våra matsalar till boende och personal.Vi levererar mat till särskilda boenden, seniorboenden, skolor och förskolor samt sköter tillagning och packning av utskick till mattjänst.Till samtliga kundkategorier erbjuds anpassad kost utifrån deras behov.Vi gör även inköp av specerier som vi levererar ut till verksamheterna efter beställning.OM BEFATTNINGEN Marklyckans kök är ett tillagningskök som lagar mat till äldreomsorg.Vi producerar ca 350 luncher samt 40 kvällsmat.En stor andel av dessa är specialkost anpassad till den enskildes behov.Viss del packas och skickas ut i[vagnar till enheterna.Marklyckan har även restaurang med lunchservering.HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER -[Att beräkna och tillaga alla typer av mat inkl.specialkost på ett näringsriktigt, smakfullt och hygieniskt sätt.-[Delta i kökets kvalitetsutveckling.-[Beställning av varor enligt gällande avtal.-[Utföra allt arbete i enlighet med miljönämndens godkända egenkontrollprogram. KOMPETENSKRAV -[Utbildad kock.-[Erfarenhet från måltidsproduktion inom äldreomsorg.-[God svenska i tal och skrift.Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.ÖVRIGT MERITERANDE -[Erfarenhet av att arbeta med datorn som arbetsredskap - Du bör vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta i grupp.SYSSELSÄTTNINGSGRAD OCH VARAKTIGHET 75 % tillsvidare.Vi önskar att du lämnar din ansökan via länken nedan.Vi undanber[oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.