OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i ett härligt team och bidra till fortsatt utveckling och glädje? Är du snabb och stresstålig? Glad, positiv och ser hellre lösningar än problem? Då är det dig vi letar efter! Oavsett din bakgrund betyder din personlighet mycket och vi tror att din inställning är avgörande för att du kommer att trivas hos oss.
Matverkstan ligger vid Tekniska Verken i Linköping. Restaurangen är en del av Högskolerestauranger som även driver Universitetsklubben, Restaurang Zodiaken och Kaffebaren Ellen som samtliga ligger på Linköpings Universitet. Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. I vårt kallkök producerar vi smörgåsar, sallader och bakverk till vår cateringverksamhet. Därutöver arbetar vi med konferenser, bufféer och middagsbeställningar.
Som kock hos oss är du delaktig i produktionen i varm- och kallkök under hela dagen. Det är viktigt att du gillar service då du möter våra gäster varje dag. Du kommer ha en central roll i planering och produktion i både varm- och kallkök samt till vår cateringverksamhet. Du kommer ansvara för menyskrivning till lunchen och ser till att kalkyler och råvarukostnader hålls. Du kommer vara en stor del av gruppen och därför viktigt att ha rätt inställning till jobb och kollegor så en god teamkänsla bevaras.
Vi vill gärna att du förstår vikten av att ha en helhetssyn på verksamheten och att du är bekväm med att vara behjälplig med alla förekommande arbetsuppgifter på enheten. Du som söker ska ha ett gediget intresse av matlagning.
Vårt mål är alltid att ge våra gäster dagens bästa stund, det gör vi genom att alltid hålla en hög kvalitet, ha gästen i fokus, jobba lösningsorienterat och ha kul på jobbet.
Vi ser gärna att du har:
- minst 3 års erfarenhet av kockyrket, meriterande är om du har erfarenhet av storköksproduktion sedan tidigare
- slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning
- kunskap om egenkontroll är meriterande
- B Körkort är ett krav
Du som söker ska ha ett gediget intresse och gärna erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer att miljö-och kvalitetscertifieras enligt ISO9001 samt ISO 14001.
Arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar med undantag för kvälls -och helgevenemang. Lön enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal med HRF.
Anställningen är en tillsvidareanställning med start i början av oktober.
Ansök senast den 19 september 2021. Vi avser att påbörja urvalet och boka intervjuer löpande, så vänta inte med att söka.
Kontaktpersoner på detta företaget
Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén
Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist
Kattis Arvidsson
Madelene Henriksson
Andreas Österlund