Kock med ambitioner och ansvarskänsla

Kock med ambitioner och ansvarskänsla

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med oss? – Vi är intresserade av just dig!
Detta är ett paradis på jorden och ligger i Kullabergs naturreservat i Mölle. Här hittar ni oss – Andy & Matti och vi driver "Ransvik Havsveranda" och hos oss är alla olika människor välkomna! Som det har alltid har varit här! Detta var faktiskt den plats där "synden i Mölle" föddes. Ett begrepp som blev allmänt känt och det är en del av svensk historia. Varför? – jo i slutet av 1800-talet var detta havsbad i Ransvik den plats där män och kvinnor kom för att bada tillsammans. Något som var mycket kontroversiellt vid den tiden. Människor kom från hela Europa och runt om i världen till denna plats och vi tycker att de var riktigt modiga som vågade bryta samhällets normer och regler. Vi gillar att gilla olika och som sagt - vi välkomnar alla som delar vår syn på att vi alla är av samma värde!
Vi älskar att arbeta med bra, ren och rättvis mat! Vi erbjuder både à la carte-meny och hemlagade kakor, eller "svenskt fika" som det kallas! Vi lagar och bakar allt själva från grunden och våra råvaror är ekologiska eller producerat av regionens begåvade bönder, det är vår passion! Detta blir vår tredje säsong här och vi är mycket stolta att redan vunnit utnämningen som ”Skånes bästa café” 2019 och 2020 nominerades vi av Skånska Gastronomipriset som en av finalisterna i kategorin ”Årets skånska destination”. Nu behöver vi bygga upp ett fint team inför kommande säsong. Vi kommer öppna till påsk 2021 och då med en helt nyrenoverad restaurang!
Hos oss på Ransvik Havsveranda lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje anställd. Därför är det viktigt för oss att hitta rätt personer, med rätt attityd och rätt potential. Hos oss krävs det inte att servisen har koll på en korrekt dukning med fem typer av glas och bestick. Inte heller behöver kocken kunna tillreda en blåsfisk. Sådant kan man alltid lära sig. I stället letar vi efter människor som har det där lilla extra, människor som genuint tycker om mötet med andra människor och gillar att jobba. Vi söker dig som liksom oss anser att ”lönen för ett väl utfört arbete – är ett väl utfört arbete!” Så klart med en bonus – lön enligt kollektivavtal med allt vad det innebär! Schyssta villkor!
Vi tror, älskar och drivas av många olika värderingar, bla detta.
- Hållbarhet, ekologiskt, lokalproducerat
- Mångfald och tro på allas lika värde
- Värdskap och service utöver det vanliga
- Nyfikenhet på mat och människor
- Personligt ansvarstagande gentemot varandra och uppgiften

Vi älskar mat och smakupplevelser, vi älskar naturen runt omkring oss, vi älskar mötet mellan människor och vi älskar Ransvik - Vi älskar att dela med oss av vår upplevelse!
Om du delar vår passion och våra grundvärderingar, planera då in en sommarsäsong i Mölle.
Vi jobbar i ett litet team där vi hjälper varandra med det som behövs utifrån vår leverans till gäst. Prestigelöst! Det huvudsakliga arbetet i köket består av prepp, beredning, förädling och förbereda kommande serveringar och självklart leverans av en bra service med snabbt och stabilt flyt! Vi bakar även mycket så goda kunskaper inom bageri är meriterande. Till viss del även planering och beställning av råvaror. Under högsäsong serverar vi ca 300 tallrikar under vårt öppethållande 12-17. Under sommaren 2021 kommer vi även ha kvällsöppet några dagar i veckan vilket innebär mer specifik matlagning a´la minute.
Vi kan ev hjälpa till med att ordna enklare personalboende vid behov.
Våra krav är:
Fullgjord yrkesutbildning inom hotell och restaurang
1-3 års arbetslivserfarenhet
Nyfikenhet och passion för yrket
2-3 referenser

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Ransvik Havsveranda MÖLLE
  • 2 platser
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 mars 2021
  • Ansök senast: 30 april 2021

Postadress

Italienska Vägen 151-59
MÖLLE, 26377

Liknande jobb


Alt Berlin söker en kock!

Alt Berlin söker en kock!

1 november 2024

Kock sökes

Kock sökes

1 november 2024

Holy Cow söker KOCK

Holy Cow söker KOCK

1 november 2024

Kock - Souschef - Restaurang Tiki

Kock - Souschef - Restaurang Tiki

31 oktober 2024