OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Vi söker en kock med ansvar för den dagliga driften på Gribby Gård skola i Täby. Gribby Gård förser fyra närliggande skolor med lunch, vi levererar cirka 1100 portioner mat.
Vi arbetar efter våra värderingar Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete och de nyckelorden tror vi är ett måste för att du ska lyckas i ditt arbete.
Vi söker dig som kan leda, entusiasmera och inspirera kökets övriga medarbetare samt kvalitetssäkra den mat som lagas. Du är en positiv, välorganiserad och flexibel person som har vilja att förbättra och förändra. Du tar egna initiativ, är självgående och kan skapa team. Du har ett nära samarbete med mottagningsköken och hjälper dem i deras arbete med presentation av mat och salladsland.
Söker du en stimulerande arbetsplats med möjlighet att få laga framtidens bästa skolmat är detta något för dig!
Vi förväntar oss att du:
- är genuint matintresserad
- är utbildad kock och har några års erfarenhet av denna typ av matlagning
- har erfarenhet av specialkostmatlagning
- har ledarerfarenhet från kök
- är van att arbeta med egenkontrollprogram och HACCP
- har goda kunskaper i kökets ekonomi
- har pondus med ändå är prestigelös
- är van att digitalt planera inköp, beställa varor och inventera
B-körkort behövs.
Tjänsten avser heltid måndag-fredag och är en uppehållstjänst med tillträde 2014-01-07.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Ytterligare upplysningar lämnas av restauranggruppchef Åsa Ericsson på tel 070-218 20 41.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande.
Vi vill ha din ansökan senast 2013-12-08.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot