OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Alvesta kommun med ca 19 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade
Alvesta kommuns Omsorgsförvaltning
Omsorgsförvaltningen arbetar för att ge en god salutogen social omsorg och kommunal hälso- och sjukvård genom att den enskildes medansvar och resurser tillvaratas. Vi ska visa respekt för den enskildes självbestämmande, delaktighet, integritet, trygghet och värdighet. Den som har kontakt med oss ska möta en kompetent personal.
Förvaltningens ansvarsområden är omsorg om äldre och omsorg om personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen utövar också ledningen av den kommunala hälso- och sjukvården.
Omsorgsförvaltningen har 650 anställda och 1200 personer som har behov av stöd i vardagen.
ARBETSUPPGIFTER
Omsorgsförvaltningen söker en engagerad och erfaren kock med arbetsledaransvar som vill vara med att utveckla Furulidens köksverksamhet i Moheda. Arbetet innebär att utföra alla förekommande arbetsuppgifter i ett tillagningskök inom äldreomsorgen. I detta ingår bl a att planera, tillaga och servera maten. Du kommer att hantera specialkost och följa rutiner för egenkontroll/livsmedelshygien.
Ditt arbetsledaransvar innebär att övergripande planera, leda och organisera arbetet i köket. Du kommer att vara ansvarig för beställningar och har ekonomiskt ansvar för köksverksamheten.
KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen krävs det att du är ansvarstagande, noggrann och har mycket god förmåga att planera och organisera arbetet. Du strävar alltid efter att laga god välbalanserad mat av högsta kvalitet. Du har ett genuint intresse av livsmedel och matlagning men har även öga för de små detaljerna som förhöjer måltidsupplevelsen. Vi ser det som en självklarhet att du har ett mycket gott bemötande och har god initiativ- och samarbetsförmåga.
Du ska ha godkänd gymnasieutbildning inom restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktning kök alternativt kockutbildning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Det krävs att du har flerårig arbetslivserfarenhet som kock i storkök/restaurang och gärna erfarenhet av arbetsledning.
Goda kunskaper i det svenska språket, i tal och skrift
Datavana
Kontaktpersoner på detta företaget
Förvaltningschef Rose-Marie Eriksson
0472-154 60
Vision Michaela Månlycke
0472-595628
Enhetschef Mari Rydqvist
0472-151 28
Vårdförbundet Helen Roth
0472-151 06
Sjukgymnast Kicki Järvholm
0472-154 45
Enhetschef Servicebostäder och Dagcenter Anita Skarp
0472-153 12
Enhetschef Servicebostäder och Dagcenter Marie Skoglund-Hansson
0472-153 15
Facklig företrädare nås genom kommunens växel
0472-150 00
Enhetschef Lise-Lotte Ruben- Klasén
0472-59 56 31
Enhetschef Birgitta Andersson
0472-15538