Kock med arbetsledaransvar

Kock med arbetsledaransvar

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet av matlagning i storkök för upp till 150 personer och är bra på att skapa en god pedagogisk struktur och att arbetsleda oerfarna (motiverade) unga ledare i köksarbete, på ett vis som får dem att växa.
På sommaren har vi lägersverksamhet för barn och ungdomar och köket serverar frukost, lunch, middag samt gör kvällsfikakorgar. Vi bakar allt vårt bröd i gårdens bageri, men även bullar kakor mm till besöksdagar och konfirmationsfika.
Ditt uppdrag under sommarmånaderna består i att måltidsplanera, göra inköp/beställning, leda/handleda och delvis laga maten tillsammans våra ideella ledare som under sommaren bemannar vårt kök och bageri. Samt ansvara för att diet/allergi kost blir korrekt.
Du kommer under vår högsäsong (mitten av juni till mitten av augusti) ha ytterligare anställd kökspersonal som du delar matlagning, handledning och dietkost-ansvarar med.
Under vår och höst arbetar du självständigt med att laga mat till de hyrande grupper som kommer till lägergården för lägerskola eller konferens.
Du kommer ansvara för att hålla budget, arbetsmiljön i köket med tillhörande bageri och tillsammans med gårdens Teamledare planera bemanningen av anställd personal och ideella ledare i köket efter verksamhetens behov.
I kökets uppgifter ingår även att beställa och packa mat för hajk. Vid större tältläger på vår lägeräng har du till uppgift att bistå med måltidsplanering, receptframtagning och inköp, samt utlämning av råvaror till måltider som de tältande grupperna lagar till själva över öppen eld.
KFUM är en ideell ungdoms- och kvinnorättsorganisation som sätter unga i fokus. KFUM samlar genom 150 medlemsföreningar 45000 medlemmar i Sverige.
Verksamheten på Lägergården Sparreviken bygger på en målsättning som betonar alla människors lika värde, och där friluftsliv används som metod för personlig utveckling likaväl som social träning. Vårt mål är att skapa mötesplatser där unga människor kan stärkas i sig själva och utvecklas till sin fulla potential. Lägerskolor, uthyrning, personalutbildningar och olika kurser är något av det vi erbjuder.
Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med start i April på 80%-100%.
Kollektivavtal enligt Fremias ”café, hotell, resturang”-avtal.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lägergården Sparreviken LJUNGSKILE
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 januari 2022
  • Ansök senast: 28 februari 2022

Postadress

Dirhuvud 504
LJUNGSKILE, 45991

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024