Kock med erfarenhet

Kock med erfarenhet

Arbetsbeskrivning

På The Chef har vi öppet för lunch och middag 6 dagar i veckan, under somrarna 7 dagar. Cateringar, event och bröllop är en stor del av vårt arbete, det gör att ditt arbete blir varierande och utmanande. Hos oss jobbar vi dagtid, kvällstid och varannan helg.
Tillsammans skapar vi en bra smakuppelvelse för våra gäster i en härlig avslappnanade miljö. God kommunikation och förmåga att jobba själv och tillsammans med andra är en förutsättning när du jobbar här.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat inköp, beställningar, offerter, göra menyer för lunch och a la carte, planera och fördela arbete, handleda praktikanter och vissa administrativa uppgifter.
The Chef öppnade 2020 och har under de tre åren vi haft öppet lagt grunden för verksamheten. Nu jobbar vi återkommande mot många företag med cateringar och event. Restuaurangen är välbesökt året runt både kvällstid och dagtid. Sommarmånaderna är högsäsong med extra många gäster, både från Övik men även utifrån. Restaurangen har 54 sittplatser och under sommaren en uteservering med 30 sittplatser och en del med soffor. Varor levereras till oss varje vardag och varorna beställs via weborder dagligen, god kontakt med säljare hos leverantör.
The Chef är ett välmående företag som ser framåt och med högt till tak och korta beslutsvägar vill vi att du tillsammans med oss ska ta nästa steg i vår utveckling! Välkommen med din ansökan.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: The Chef By The Sea AB ÖRNSKÖLDSVIK
  • 2 platser
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 juni 2023
  • Ansök senast: 14 juli 2023

Postadress

Järnvägsgatan 5E
ÖRNSKÖLDSVIK, 89131

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024