OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Variationsrikt jobb på två hotell i Tällberg!
Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med möjlighet till omväxlande arbetet på två olika hotellkoncept då vi driver både First Hotel Tällberg (f.d. Gyllene Hornet) och Klockargården Hotell med 400 m mellan, de ligger mitt i det natursköna Tällberg nära Siljans strand. Hotellen erbjuder tillsammans 101 rum, två olika restaurangkoncept, ett brett utbud av aktiviteter och nöjen, inomhus pool och SPA. Vi erbjuder en vistelser med upplevelser för familjer, weekend- och konferensgäster året runt.
Låter det som ett roligt jobb!
Läs mer på www.klockargarden.com eller tallberg@firsthotels.se
Vi söker sommarpersonal med möjlighet till fortsatt anställning.
Vill du arbeta i en kreativ och utvecklande miljö där du tillsammans med vårt köksteam är med och utvecklar köket.
Vi erbjuder en spännande arbetsplats med en variationsrik matlagning med många olika koncept. I restaurangen serveras luncher, middagsmenyer och a la carte samt showmenyer i vår nöjeslokal. Vi är både den lilla restaurangen med á la carte till den stora nöjesrestaurangen för upp till 300 personer på våra krogshower.
Vi har även ett gårdscafé i gårdens egen Bagarstuga med bageri och hembakat. Kökets inriktning bygger på lokala och svenska råvaror med inspiration av de moderna europeiska köken.
Din roll hos oss?
Din roll är otroligt viktig för vår verksamhet då du påverkar gästens upplevelse och vistelse. Som kock hos oss skall du på ett professionellt och kunnigt sätt kunna möta gästerna i matsalen.
Vi ser att du är en positiv, trygg och engagerad lagspelare som brinner för att ge god kvalitet. Du har en förmåga att ta egna initiativ och är flexibel för förändringar. Du trivs i att jobba i en miljö med högt tempo där du har ett öga för detaljer och ser vad som ska göras.
Ansvarsområden
Hålla en god köksekonomi. Ta ansvar och vara kreativ i både varm- och kallkök. Ge gästerna en positiv upplevelse och god service. Servera mat och dryck med stolthet. Självklart hjälpa andra funktioner i restaurang- och hotellteamet då behov finns. Ansvara för att den dagliga driften når sina mål.
Vi söker dig som har
Vi söker dig som har minst 3 års yrkeserfarenhet som kock samt gymnasial kockutbildning eller liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Emma Wikholm
0247-50260
Hotellchef Anna-Karin Berglund
0247-50260
Anders Sandberg
0247-50260
070-5939394
Emma Wikholm
0247-50260
Hotellchef Anna-Karin Berglund
0247-502 64
076-119 50 53
Restaurangchef Samel Stålhandske
070-291 41 56
Ewa Waller Kaustinen
0247-50260
070-6859351
Tomas Klockar
0247-50260
Restaurangchef Ewa Waller Kaustinen
0247-50260
Ewa Waller Kaustinen
0247-50260