OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Dibber är en del av en utbildningskoncern som driver förskolor och skolor på flera ställen i världen utan vinstintresse. Dibber arbetar för att utveckla och driva de bästa förskolorna och skolorna, där barn känner sig värdefulla, föräldrarna upplever trygghet och medarbetarna får alla förutsättningar för att göra ett bra jobb. Dibbers vision är att vi vill få "världens viktigaste värden att växa", alltså våra barn och elever.
På sikt vill Dibber bli den ledande aktören i Europa och pågående etablering i Sverige är en del av den visionen. I Sverige är Dibber en koncern som bedriver ca 80 förskolor och skolor i ca 20 bolag.
Inom Dibber arbetar våra kök med att förverkliga den goda måltiden. Den goda måltiden är ett kvalitetsverktyg som innefattar både pedagogik, tillagningen och mötet med gästen. I våra kök lagas det mesta från grunden och du som kock förväntas arbeta nära den pedagogiska verksamheten och vara en förebild för hälsofrämjande matvanor (Den Goda Måltiden) och samtidigt utmana barnens perspektiv på mat. Du är självklart en nyckelperson för att säkerställa kvaliteten på maten utifrån måltidsdokument, lagkrav, NKI (Nöjd Kund- Index) och livsmedelsverkets rekommendationer.
”Vi får världens viktigaste värden att växa” är det som genomsyrar vår verksamhet såväl till barn, vårdnadshavare och medarbetare.
Arbetsuppgifter
● Hålla en hög kvalitetsnivå så att köksverksamheten drivs i enlighet med lagar, förordningar, Dibber Way (Dibbers vision, värden och arbetsrutiner) kollektivavtal samt interna riktlinjer samt finansiella ramar
● Ansvara för den dagliga verksamheten i köket
● Laga frukost, lunch och mellanmål i den mån de förekommer
● Planering av måltider 5 veckors menyer enligt, livsmedelsverkets rekommendationer
● Inköp genom webhandel, följa ramavtal
● Svara i telefon och läsa/skicka mejl
● Ansvara och följa egenkontrollprogrammet, innefattar städning, disk och underhåll av de livsmedelslokaler som finns
● Dagligt hållbarhetsarbete svinn
● Leda kökspersonalen genom en öppen kommunikation, förtroende och ömsesidig respekt i den
mån det finns personal
● Aktivt medverka i olika forum och utveckling inom skolrestaurangerna/förskole restaurangerna
● Aktivt medverka i olika sammanhang där måltiden är en del av den pedagogiska verksamheten.
● Följa budget och de avtal vi har inom Dibber
Kvalifikationer
● Restaurangutbildning samt praktisk erfarenhet från restaurangvärlden.
● Svenska i tal och skrift
● Datorvana
● Kunskap om egenkontroll
Personliga egenskaper
● Kommunikation
● Flexibel
● Samarbetsförmåga
● Organisationsförmåga
● Kvalitetsmedveten
● Ansvarstagande
Vi erbjuder
*Utbildning inom Dibber den goda måltiden
*Annan aktuell kompetensutveckling i dialog med chef och måltidsansvarig
*Fria pedagogiska måltider
*Friskvårdsbidrag
*Personalstöd via Falck Health Care
Kontaktinformation
Alexandra Håkansson, Rektor , alexandra.hakansson@dibber.se
Rickard Lundberg, Den goda måltiden, rickard.lundberg@dibber.se
Arbetsplats
Småbrukets Backe 43
141 58 Huddinge