OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Incontro AB som lagar mat till offentligt finansierade verksamheter, t.ex. förskolor, skolor, äldreboenden. Varje dag lagar Incontros kockar närmare 40 000 portioner mat till Sveriges unga och äldre.
Incontro har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av landets ledande leverantörer av skolmat. Vår grundidé är väldigt enkel. Med riktigt duktiga kockar och naturliga råvaror kan man leverera god, prisvärd och näringsriktig mat. Våra medarbetare brinner för att göra skillnad, och därför kan vi varje dag servera ett av livets kanske viktigaste mål till barn och elever.
I koncernen som driver Incontro finns även restaurangerna Eatery samt de egenägda campusrestaurangerna Campus by Eatery. Läs mer om dessa delar på www.eatery.se samt på www.campusbyeatery.se.
Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet där vi tillsammans utvecklar gästupplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge service i världsklass. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:
Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.
Nu söker vi en Kock med fokus på specialkost till Hersby skola på Lidingö.
Om dig
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat, en vilja och förmåga att hjälpa andra och som anstränger dig för att leverera lösningar för att göra gäster och kollegor nöjda. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och kan ta egna initiativ. Du har också ett utpräglat ordningssinne och goda kunskaper om specialkost.
För att trivas i uppdraget har du ett helhetstänk kring måltiden där fokus på hög kvalitet, service och livsmedelssäkerhet är en självklarhet för dig.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett arbetslag med en Kökschef och Skolmåltidsbiträden. Förutom matlagning ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, beställning och mottagning av varor samt förberedelse och tillagning av specialkost.
Kvalifikationer
Utbildad kock med restaurang- och storköksutbildning (3-årig) eller motsvarande utbildning). Goda matlagnings kunskaper i kall- och varmkök samt specialkost. Vi ser gärna att du har dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock i restaurang eller storkök.
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % där årsarbetstiden är förlagt 8 timmar om dagen, mån-fre och ledig på lov.
Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Utdrag ur belastningsregistret krävs för denna tjänst.
Hos oss får du en månadslön med friskvårdsbidrag.
Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Kökschef Jessica Kvick på hersby@incontro.com
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Heidi Johansson