Kock med frihet och ansvar

Arbetsbeskrivning

Vi driver idag en lunchrestaurang, festvåning och ett cateringföretag i Nacka.
Vi har nu även öppna en lite mindre restaurang på ett 55+ boende i Saltsjöbaden.
Vi kommer där laga middag till 70-80 gäster som serveras mellan 16-19. Du jobbar mellan 7.30-16.00
Vi kommer även laga en huvudrätt på morgonen till ett par mindre förskolor/mindre skolor i närområdet som kommer att hämtas av beställaren.
Ni kommer vara ca tre personer som jobbar i ett nyrenoverat kök i trevlig omgivning.
Du kommer att få ta ett ganska stort ansvar och frihet för planering, inköp och tillagning även om moderbolaget stöttar i den mån det behövs.
Gillar du att laga mat, ta ansvar för att saker fungerar bra och smidigt så är det här ett jobb för dig.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Syrenparken
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 februari 2020
  • Ansök senast: 7 mars 2020

Liknande jobb


19 november 2024

Chefskock

16 november 2024

14 november 2024