OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Arbetsplatsbeskrivning
Området Campus Konradsberg på Kungsholmen drivs och förvaltas till stora delar av Utbildningsförvaltningen.
Uppbyggnaden till ett skolkluster där samverkan med flera olika parter på området är en process som pågår. Skolköket är idag Stockholm stads största och är kärnverksamheten som tillagar ca 4000 portioner varje dag, året om till flera olika skolor, varav ca 2000 portioner levereras till andra skolor.
Arbetsbeskrivning
Vi söker nu förstärkning i köket av ytterligare en rutinerad kock med stor erfarenhet i yrket av att laga god mat till väldigt viktiga personer. Det är viktigt att kocken är lyhörd, nytänkande och har hög servicekänsla. Kockarna är viktiga för att medverka till att utveckla skolmaten. Vi har högt satta mål och ska bli en av de ledande och bli uppmärksammade för vårt arbete med skolmaten och skolrestaurangen.
Maten vi serverar ska alltid vara god, tilltalande, modern, nyttig och framförallt ska maten hamna i magen. Vi arbetar målinriktat med att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden. Skolmaten är viktig för att eleverna ska få en bra skoldag och bra skolresultat. Skollunchen ska alltid locka till att smaka, prova nya maträtter och göra eleverna mätta. Kockarnas uppgift blir att medverka till att det blir så!
Kökspersonalen består av två arbetslag: I köket i arbetar en kökschef, kockar och köksbiträden med tillagning av all mat. I de tre skolrestaurangerna arbetar en kökschef med kockar och köksbiträden med att servera alla elever och personal lunch och mellanmål. Alla medverkar i arbetet med egenkontroll.
Kvalifikationer
3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens samt minst fem års erfarenhet av yrket. Utbildning i egenkontroll och HACCP är ett krav. Det är viktigt ur säkerhetsynpunkt att man kan tala, läsa och skriva svenska.
Minst 5 års års erfarenhet av arbete som kock eller högre i storkök, restaurang, hotell eller likvärdigt arbete inom livsmedelsindustri. Datavana med att läsa/skriva mail, söka information på nätet är ett krav. Erfarenhet av att arbeta med egenkontroll och HACCP. Vi arbetar med moderna metoder med god arbetsmiljö i fokus
Vi vill ha medarbetare med god helhetsförståelse som sätter god service till matgästerna som en självklarhet. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du är van att ta ansvar och om det behövs leda arbetet på en station.
Övrigt
Arbetet kräver att man kan tala, läsa och skriva svenska. I Campus Konradsberg samarbetar vi och alla är här för eleverna skull. Det är viktigt att man förstår det.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Rektor Lennart Kågestam
HR-konsult Eva Åsander
08-508 11 519
Enhetschef, Ekonomienheten Gunilla Axenbo
HR-konsult Eliana Hjelm
08-508 117 23
HR-konsult Gunilla Dahl
08-508 117 38
Tf enhetschef Oskar Sevefjord
Per Hedlund-Andersson
0850844733
Per Hansson
076-120 37 02
Maja Velasco
076-120 37 03
Jessica Forsberg
0761224310