Kock med högt kvalitetstänk som vill jobba i White Guide-restaurang i St...

Arbetsbeskrivning

Ta chansen att jobba i genuin skärgårdsmiljö med ett glatt team som inte kompromissar med resultatet. Sök omgående om du har de rätta kvalifikationerna!

PROFIL

- utbildning från treårig restaurangskola eller motsvarande
- jobbat minst tre år som kock
- ålder 20 - 30 för att trivas i ett ungt personalboende
- trygg i varmkök med husmanskost och à la carte samt erfarenhet eller intresse för kallkök
- talar och förstår svenskautan problem och risk för missförstånd alternativt engelska på samma höga nivå
- stabil, seriös, full av ansvarskänsla och prestigelöshet - en stjärna i alla avseenden!

ARBETSTIDER/LÖN

- heltid juni - augusti, möjlighet till extra timmar redan i maj och i september
- skift 9 - 16 och 15.30 - 22.30 både vardagar och helger
- någon långvakt/vecka kl 9- 22.30
- minst 2 lediga dagar i följd/vecka
- kollektivavtal enligt Visita

RESTAURANGEN

Utvald av White Guide sedan många år.Här är det viktigt med kvalitet och kärlek till maten - även när tempot är högt. Och allmat lagas från grunden.

Luncher: husman, sallader, skagen, skaldjur, hamburgare mm.

Kvällar: Mellan bistro och fine dining. Cross-over med inspiration frånkustområden över hela världen med grund i svenska köket.

På ett pass jobbar normalt 7-8 personer:2 i köket, 1 i disken, 1 i baren, 2-3 i servis.
Utöver detta administrativ personal, vaktmästare, ordningsvakter m m.

BOSTAD

Subventionerat boende i en fristående villa i eget eller delat rum (valmöjlighet). Kök, allrum/TV-rum och delas med övriga boende.

ANSÖKAN

Vi tar bara emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail!). Svara på alla frågor och se till att du är anträffbar via mail eller sms om och när vi önskar endigital intervju.

Att ingå i Sasongspersonal.se (http://sasongspersonal.se/)innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.

Kontaktpersoner på detta företaget

Tina Wedholm
070-670 20 30
Kristina Maksimovic

Åsa Forsell Skinner

Åsa Forsell Skinner
+ 46 760 35 13 00
Sofie Westermark

Åsa Pettersson

Åsa Pettersson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sasongspersonal.se Stockholm
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Lön enligt överenskommelse
  • Heltid Anställningstid enligt överenskommelse
  • Publicerat: 28 april 2018

Besöksadress

Birger Jarlsgatan 2, Stockholm
None

Postadress

Birger Jarlsgatan 2
Stockholm, 11434

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024