OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi driver idag en lunchrestaurang, festvåning och ett cateringföretag i Danvikcenter i Nacka.
Vi lagar alla typer av mat, luncher, bröllop, högtidsdagar, jubileum, fester, konferensanläggningar, skolor mm och behöver nu en huvudansvarig kock/kökschef som även sköter lunchmeny samt varubeställningar. Du får även en arbetsledande funktion i köket.
Vi har ambition att ha en hög kvalitet på mat till smak och utseende, servicenivå mm.
Vi har under pandemin varit som minst ca 5-6 st som jobbat men håller nu på att växla upp igen(vi var drygt 15 pers här innan pandemin). De som jobbar idag är de som jobbat i företaget under många år så även om det varit dåliga tider så har vi kvar en sammansvetsad kärna och kunnat hålla en bra stämning och nivå på verksamheten.
Arbetstider är framförallt vardagar 7-15.30.