OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Arbetsplatsbeskrivning
Hökarängsskolan omfattar årskurserna 1-9 och förskoleklass samt fritidshem, fritidsklubb och grundsärskola.
Verksamheten omfattar cirka 650 elever och 150 personal fördelade på två olika adresser. Skolans profiler är basket, idrott, musik samt bild&form. Hökarängsskolan ska vara en skola för var och en och för alla: Varje elev ska vara i goda lärprocesser, trivas och må bra här och nu och lämna skolan med goda resultat och väl rustad för framtiden. Personalen ska vara engagerad och ha höga förväntningar på varandra, sig själva och eleverna.
Arbetsbeskrivning
Hökarängsskolan söker en engagerad kock med kallskänksinriktning. Vi vill på detta sätt förstärka kompetensen i vårt kök med ytterligare en kock. Vi vill att du antar utmaningen och är en del i arbetet med att göra vår skolmåltid till en lunchrestaurang som eleverna uppskattar och är stolta över. Du kommer arbeta i team med vår kökschef och specialkostkock där du bland annat ansvarar för och utvecklar vår fina salladsbuffé, vårt mellanmål samt vår frukost. Du kommer även att vid behov laga mat och specialkost. Du är mycket intresserad av, och kunnig i, att laga goda och näringsriktiga grönsaker och sallader anpassade efter säsong och meny samt elevernas önskemål. Du vill vara en drivande kraft i utvecklingen av vår skolmåltid. Vi arbetar för att öka andelen ekologiska produkter och även öka medvetenheten kring klimatsmart mat samt minska matsvinnet. Du kommer att arbeta tillsammans med vårt köksteam som förutom dig består av två kockar och tre köksbiträden. Hökarängsskolan är just nu placerad på två adresser p g a att skolan genomgår renovering med ombyggnation av kök och matsal. Vi finns både på Fagersjövägen 18 och Kvickensvägen 9, tillagningsköket är på Kvickensvägen 9 och vi skickar ca 410 portioner varje dag till Fagersjövägen 18. Arbetstiden är dagtid ca 06.30-15.30. God kontakt med pedagogisk personal och elever ser vi som centralt för alla delar av skolverksamheten.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kock med inriktning kallskänka, som gör god och varierad sallad, även behärskar varmköket och har flera års erfarenhet. Det är också ett krav att du har mycket goda kunskaper inom näringslära, kan livsmedelslagen och kan genomföra egenkontroll. Du behöver också kunna arbeta inom givna budgetramar.
1-2 års erfarenhet av storkök/restaurang är ett krav. 3-4 års erfarenhet av storkök/restaurang är önskvärt. Datavana
Du har mycket god förmåga att arbeta i grupp och har en positiv attityd. Du har en bra överblick och ser vad som behöver göras och hjälper till där det behövs. Du är serviceinriktad, flexibel, behärskar svenska språket i tal och skrift och har förmågan att entusiasmera och vara med och driva utvecklingsarbete och ta egna initiativ. Vid tillsättning kommer vi att ta hänsyn till personlig lämplighet. Provanställning tillämpas.
Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Rektor Lennart Kågestam
HR-konsult Eva Åsander
08-508 11 519
Enhetschef, Ekonomienheten Gunilla Axenbo
HR-konsult Eliana Hjelm
08-508 117 23
HR-konsult Gunilla Dahl
08-508 117 38
Tf enhetschef Oskar Sevefjord
Per Hedlund-Andersson
0850844733
Per Hansson
076-120 37 02
Maja Velasco
076-120 37 03
Jessica Forsberg
0761224310