Kock med köksansvar

Arbetsbeskrivning

Familjeägda Blentagruppen är ett av Sveriges största matfågelföretag med välkända varumärken som Guldfågeln och Ingelsta Kalkon. I koncernens anläggningar i södra Sverige produceras svenska djupfrysta, färska och förädlade kyckling- och kalkonprodukter av högsta kvalitet. Koncernen har idag ca 1000 medarbetare och omsätter ca 3,0 mdr SEK. 




Om tjänsten

Vi söker dig som vill vara med att utveckla och utvecklas inom gastronomins värld.

Vi erbjuder en unik arbetsplats på Ingelsta Kalkon Gårdsbutik & Restaurang där du jobbar i ett öppet kök med härliga kollegor där vi jobbar med varandra.

Som kock med köksansvar har du som ansvarsområde att driva köket och utveckla detta och ansvar för den löpande verksamheten med produktions- och resursplanering, samt säkerställer att produkterna blir producerade i enlighet med de krav och riktlinjer som finns. Arbetet omfattar primärt traditionell matlagning från grunden med kalkon som bas, men också tillse en korrekt skötsel av utrustning och upprätthållande av hygienkrav.

Restaurangen utgörs idag av ca 4 medarbetare som rapporterar till Butikschefen.

 

Dina kvalifikationer

Vi ser gärna att du har arbetat som kock i ett antal år och har erfarenhet ifrån mat tillagning från grunden med fokus på buffé och dagens rätt.

Utbildning inom hotell- och restaurang varmkök och kallskänk Erfarenhet av tillagning i storkök/restaurangkök som lagar mat från grunden, under minst 2 år Kunskap och utbildning i livsmedelshygien, kunskap i specialkost, egenkontrollprogram och datorvana.

Som person är du glad, ambitiös, gillar ett högt tempo och är pålitlig. Du brinner för att ge våra gäster den absolut bästa matupplevelse genom att tillämpa din noggrannhet och ditt innovativa tankesätt kring matlagning, där du har ett öga för detaljer.

Du har en god kunskap kring hantering av livsmedel och hygien och vi vill att du genomgått en certifierad utbildning kring hantering av livsmedel. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta i en dynamisk miljö. För våra gästers skull ser vi gärna att du är snus- och rökfri.

 

Om ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att ansöka. Sista ansökningsdag är satt till 2024-11-25 men vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Kalle Viberg 0414- 282 03

Vi ser fram emot din ansökan

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Ingelsta Kalkon AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 oktober 2024
  • Ansök senast: 25 november 2024

Postadress

ÖSTRA INGELSTAD BRUKSTORP
TOMELILLA, 27394

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024