OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som har ett passionerat intresse för mat och god service. Du har vana att planera och organisera och tycker att det är viktigt att tänka klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten i verksamheten. Du är en lagspelare som vågar fatta beslut!
Om tjänsten
Som kock på Demenscentrum har du goda möjligheter till inflytande och att påverka arbetssätt. Här får du ansvaret och friheten att utveckla såväl kost och nutrition som verksamheten mot ständig kvalitetsförbättring med våra matgäster i fokus!
Gott teamarbete och laganda är en av våra nycklar till framgång. Tillsammans med kollega skapar du en attraktiv måltid för våra matgäster!
Du förväntas ansvara för kontinuerlig omvärldsbevakning inom området. I Örebro kommun lagar vi mat från grunden, väljer råvaror med omsorg. Vi har högt satta klimatmål och arbetar ständigt med förbättringar!
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• utföra alla i kök/restaurang förekommande arbetsuppgifter såväl specialkoster som konsistensanpassade koster
• tillaga, servera och presentera förstklassiga, klimatsmarta luncher
• inköp
• egenkontroll
• aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling
• aktivt arbeta med verksamhetens mål och resultat
Kompetenskrav
• kockutbildning
• erfarenhet av att laga specialkost
• goda kunskaper i vegetarisk matlagning
• goda kunskaper i svenska både tal och skrift på ett sätt så att du kan kommunicera med medarbetare och övrig personal samt skriftligen dokumentera det som verksamheten kräver i våra system
• goda datakunskaper
Som kock är du kreativ och har vana att organisera, du förstår vikten av att ständigt vara i utveckling. Du har ett bra förhållningssätt mot gäster och kollegor och förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gästers matupplevelse och vår utveckling. Du tycker om att utvecklas tillsammans med andra och bidrar till arbetsglädje. Du har ett genuint intresse för mat och smaker. Du är intresserad av att bidra till arbetet med våra högt satta klimatmål.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande
• erfarenhet av att driva förändrings- och utvecklingsarbete med framgångsrika resultat inom kök eller kostverksamhet
• arbetslivserfarenhet av kommunal verksamhet
Omfattning och tillträde
Anställningsform: tillsvidareanställning
Sysselsättningsgrad: 100%
Arbetstid: dagtid, måndag till fredag.
Tillträde: snarast enligt överenskommelse
Antal tjänster: 1
Om arbetsplatsen
Demenscentrum är ett vård- och omsorgsboende med 48 platser fördelat på sex grupper riktad till personer med demenssjukdom.
Demenscentrum har fyra boendegrupper med olika specialinriktningar samt två grupper för korttidsvård.
Demenscentrum drivs som intraprenad sedan 2009. Här arbetar ca 70 medarbetare och här finns också eget tillagningskök samt två egna kockar i verksamheten. Vi har en aktiv personalförening där vi tillsammans bidrar för en god trivsel och att vi har kul tillsammans.
Du kan läsa mer om vår verksamhet här: orebro.se/demenscentrum
Övrig information
Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb .
Intervjuer kan komma att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig.
Ansökan
Sista ansökningsdag är 12 februari.
Välkommen med din ansökan!
Skyddade personuppgifter? Läs mer om hur du ansöker på orebro.se/jobb/skyddadepersonuppgifter
Kontaktpersoner på detta företaget
Peter Örbring, Enhetschef
019- 21 38 74
Kerstin Awad, Distriktsköterska
019-21 49 44
Eva Cading, Enhetschef Barn och familj
019-21 27 11
Ann-Sofie Vennerstrand, Rektor
019-21 20 52
Emelie Rådström Sipinen, Enhetschef
019-21 25 35
Peter Thermaenius, Rektor
070-631 44 90
Mona Hansen, Förskolechef
019-21 40 84
Johanna Gancarz, Utvecklingsledare
019-21 32 23
Mona Öhrn, Kontorschef
076-551 39 76
Anna Lorinius, Rektor
019-21 49 67