Kock med passion för smakupplevelser och hållbarhet

Kock med passion för smakupplevelser och hållbarhet

Arbetsbeskrivning

Är du den som tycker att en perfekt tillagad måltid kan förändra dagen? Drivs du av att skapa magiska stunder för gästerna, gillar att experimentera i köket och samarbeta för att överträffa förväntningar – då kan detta vara din nästa utmaning. Välkommen till oss - på Coor är du skillnaden! 

Vilka är vi? 

Coor är en stabil arbetsgivare med en varm och inkluderande kultur där du får möjligheter att utvecklas och växa i din karriär med en balans i vardagslivet. Coor har fått uppdraget att utöka vår nya restaurangsatsning på ICAs logistiklager i Hacksta, med start hösten 2024. Här fokuserar vi på matupplevelsen och vi tillagar allt från frukost. lunchrätter i bistron samt cateringmåltider för möten och events. Tillsammans inom teamet skapar vi en serviceupplevelse utöver det vanliga. 

Vad kommer du att få arbeta med? 

Som kock levererar du en toppklassupplevelse med fokus på gästupplevelse, samarbete och service. Du och ditt team skapar smakmagi med frihet att styra över menyer. Vi serverar en buffé som erbjuder smakkombinationer med en flexibel meny för att minska matsvinnet. Smak, färg och glädje är nyckeln till vårt koncept! 

Exempel på arbetsuppgifter: 


• Tillaga och presentera högkvalitativ mat för vår restaurang och catering 
• Ta emot leveranser och beställningar 
• Vara delaktig i att planera meny tillsammans med ansvarig och bidra med idéer för nya rätter 
• Säkerställa att hygienrutiner och livsmedelshantering alltid följs 
• Arbeta aktivt med att minska matsvinn och implementera hållbara lösningar 

Vem är du? 

Vi söker dig som har ett genuint intresse för matlagning och service. Du älskar att överträffa gästers förväntningar, och trivs i ett kök där tempot kan vara högt men stämningen alltid är god. Du är självgående, men ser dig själv som en lagspelare som alltid har ett öga för detaljer.  

Vi ser att du har: 


• Flerårig erfarenhet som kock, gärna med utbildning inom matlagning 
• Ett starkt fokus på kvalitet och service 
• Förmågan att arbeta strukturerat, även när tempot ökar 
• Engagemang för hållbarhet och svinnsmarta lösningar 

Vad erbjuder vi? 


• Karriärmöjligheter och personlig utveckling inom en växande organisation 
• En dynamisk arbetsmiljö med kunniga kollegor och en engagerad kund 
• Marknadsmässig lön enligt kollektivavtal, inklusive årlig lönerevision 
• Förmåner som avtalspension, försäkringar, föräldralön och friskvårdsbidrag 
• Löpande kompetensutveckling genom utbildningar och kurser 

Övrig information och kontaktuppgifter 

Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid (100 %) med inledande provanställning på 6 månader. 

Placering: Västerås (ICAs lagersite i Hacksta). 

Arbetstid: Skift då enheten har öppet söndag-fredag.

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För att följa GDPR tar vi endast emot din ansökan via vår hemsida. Vid frågor, kontakta rekryterande chef Jimmie Ås på jimmie.as@coor.com. 

All försäljning från annonssäljare och rekryteringsföretag i samband med denna rekryteringsprocess undanbedes vänligen.

Om Coor

Coor skapar de bästa arbetsmiljöerna i Norden – hållbara, glädjefyllda och inspirerande. Vi är över 13.000 medarbetare som jobbar med allt från fastighetsfrågor till restaurang och lokalvård. Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter driver oss framåt. På Coor är du skillnaden!

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 29 oktober 2024
  • Ansök senast: 27 november 2024

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024