Kock med produktionsansvar

Kock med produktionsansvar

Arbetsbeskrivning

Här inom Måltidsservice behöver vi förstärka vårt kök i äldreomsorgen – Hallonhöjden – med en kock som kommer att ha produktionsansvar.

Måltidsservice växer och vi behöver utöka teamet med medarbetare som brinner för matlagning och service. Måltidsservice har det övergripande ansvaret för att planera, laga, transportera och servera mat till kommunens förskolor, skolor och äldreboenden. Vår verksamhet omfattar 37 enheter med både tillagningskök och mottagningskök med egen personal. Vi är 32 kockar och 35 ekonomibiträden. Varje dag serverar vi cirka 6500 portioner mat.

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten, det gör arbetet extra roligt.

Som kock hos oss arbetar du i ett team bestående av kockar och köksbiträden i produktionen och leverans av måltider i vårt produktionskök till äldreomsorgen. Produktionschefen har det övergripande ansvaret för köket. Teamet består av fyra kockar, två ekonomibiträden och produktionschefen. Ni kommer att vara två kockar med produktionsansvar och ni arbetar varannan helg.

Du ska tillsammans med den andra produktionsledaren ha ett övergripande ansvar över inköp, uppackning av varor, tillagning, nedkylning samt packning. Du leder och fördelar arbetet i köket.

Du arbetar dagligen med matlagningen som kock tillsammans med övriga kockar. Ni hjälps alla åt att utföra andra sysslor som dagligen förekommer i ett storkök som till exempel diska, städning, packning av måltider och uppackning av varor.

Vi tillagar och levererar ca 500 måltider årets alla dagar. Vi arbetar efter matlagningsmetoden Cook chill vilket innebär att vi kyler ner alla måltider och dessa levereras kalla till våra kunder.

Vi vill att du ska ha kockutbildning eller likvärdig utbildning i grunden med flera års arbetslivserfarenhet som kock, meriterande om du har arbetat inom äldreomsorg. Vi vill att du har gedigen erfarenhet av att laga mat, helst inom storhushåll och kallmatsproduktion. Kunskaper i matallergier och dieter är ett önskemål och det är ett krav att du har arbetat med konsistenanpassad kost. Vi vill också att du har goda kunskaper i HACCP och egenkontroll. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ samt vara en lagspelare tillsammans med dina kollegor. Du ska kunna kommunicera väl på svenska både i tal och skrift. Kunskaper i Mashie är ett stort plus som är vårt kostdataprogram.

Arbetstiden är dagtid och varannan helg med 30 minuters lunchrast. Befattningen är en heltidsstjänst och en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse. 

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med många härliga arbetskollegor. Utbildningar inom storhushåll sker kontinuerligt vilket bidrar till utveckling för dig som person.

Sista ansökningsdag är 14 februari 2021. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev. 

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sundbybergs stad
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 februari 2021
  • Ansök senast: 14 februari 2021

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024