Kock med produktionsansvar till Hallands Sjukhus Varberg

Kock med produktionsansvar till Hallands Sjukhus Varberg

Arbetsbeskrivning

Är du kock med ansvarskänsla och engagemang som vill bidra till en utvecklad kosthållning inom Regionen? Just nu letar vi efter dig som vill var en viktig länk i ledet att driva kosten mot nya höjder. Är det dig vi letar efter?

Din framtida arbetsgivare
Region Halland är till för alla som bor och arbetar här i Halland. Vi är över 8 000 medarbetare inom 370 olika yrken som alla arbetar för att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja tillväxt och utveckling. Vi ansvarar också för kollektivtrafiken i Halland och driver frågor inom områden som näringsliv, kultur och utbildning.

Vår vision är ”Halland ­ bästa livsplatsen” och med det menar vi att Halland ska bli den bästa platsen att bo på, utbilda sig, arbeta och driva företag i. Vi har kommit en bra bit på vägen, välkommen att följa med oss på vår resa!

Läs mer gärna mer om oss på: https://www.regionhalland.se/om-region-halland/


Vad erbjuder rollen?
Som kock med produktionsansvar i köket på Region Halland kommer ingen dag vara den andre lik. Nya rätter och nya gäster men med en tydlig struktur, perfekt organiserat ihop med kunniga och erfarna kollegor där ni tillsamman hjälps åt med den viktiga uppgiften att förse patienter, anhöriga, besökare och kollegor med välsmakande mat alla dagar, året runt.
- En oerhört viktig och betydande uppgift.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:
- Tillaga och förbereda varma och kalla rätter (frukost, lunch, middag, mellanmål och fika) till ca 850 personer. Upptill förekommer också produktion till caféverksamhet och catering.
- Delta i den dagliga planeringen och samordningen.
- Driva rojektet: ”Kyld mat” som lanseras inom kort.
- Vara ett aktivt bollplank i verksamhetens utveckling och kreativa effektiviseringsresa

Utöver detta är du även behjälplig inom varuhantering, brickdukning och disk. Tjänsten är på heltid med omgående start enligt överenskommelse och utgår från Sjukhuset i Varberg. Du arbetar dagtid på ett rullande 5-veckorsschema måndag- fredag.


Vem är du?
Vi tror att du är en kreativ lagspelare med ett högt detaljfokus och en serviceinriktad inställning som har:
- Dokumenterad kockutbildning eller annan likvärdig arbetslivserfarenhet
- Vana av att arbeta inom restaurangkök/ storkök
- Hanterar svenska obehindrat i tal och skrift
- Det är meriterande om du har erfarenhet inom tillagning av specialkost eller storhushåll, men är inget krav.

Vidare tror vi att du är en målmedveten person med mycket motor som trivs i nära samarbeten och en tydlig struktur. Du motiveras av utveckling och möjligheten att skapa välsmakande rätter av förstklassiga råvaror genom ett professionellt tillvägagångssätt med en naturlig arbetsglädje.


Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som vill vara ett drivande bollplank med en viktig uppgift som kräver kunskap, vilja och engagemang. Har du ett decilitermått av humor och vill vara den hemliga ingrediensen som ger våra rätter den extra kryddan är du definitivt rätt person för jobbet!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Varmt välkommen med din ansökan via effektiv.se.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se/ 0735-127257.


Sökord
Kock, matlagning, kostservice, mat, kosthållning, måltidplanering, måltid, Region Halland, Varberg, Effektiv

Sammanfattning

  • Arbetsplats: AB Effektiv Varberg/Falkenberg
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 juni 2023
  • Ansök senast: 28 juni 2023

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024