OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassiga råvaror och skiftande menyer. Du kommer att jobba i ett tajt och drivet team som lagar det mesta från grunden.
I arbetsuppgifterna ingår arbete vid lunch, middag och ibland matlagningskurser och andra event.
Din prestation är otroligt viktig då du påverkar gästens helhetsupplevelse.
Vi tror att du:
Vill laga och presentera varierad mat som motsvarar våra gästers förväntningar. Bidra till en härlig, glad och positiv miljö på arbetsplatsen. Delaktig till att vi når uppsatta mål och att köket arbetar i enlighet med våra standards och riktlinjer. Genuint intresse för råvaror.
Vi söker dig som har:
· En relevant utbildning.
· Minst 2 års erfarenhet av arbete från restaurang. Meriterande om du jobbat på konferensanläggning
· Goda mat och råvarukunskaper.
· Behärskar svenska i tal och skrift.
· Vilja att göra det lilla extra samt är konsekvent och noggrann.
Vi erbjuder:
· Ett rullande schema där det är lika mycket kvällar som dagar och vid vissa toppar arbetar vi lite mer för att sedan vara lediga vid jul och sommar.
· Friskvårdsbidrag
· Utbildning
· Härlig skärgårdsmiljö, trevliga arbetskompisar och en trygg arbetsmiljö med kollektivavtal.
· Ett köksteam med ambitioner och laganda.
Vi ligger ca 2,5 km från allmänna kommunikationer och arbetstiderna är varierande, varför det är en fördel om du har tillgång till egen bil.
Vill du veta mer om våra verksamheter se www.runo.se.
Tjänsten är 100 % med start omgående eller enligt överenskommelse
Vill du veta mera om tjänsten:
Kontakta Mikael Forssell, tel. 08 555 350 27
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!