Kock med samordnande funktion till Centralens Konditori

Arbetsbeskrivning

Kock med samordnande funktion

Vi söker en kock med god erfarenhet från kockyrket till Centralens Konditori i Uddevalla.

Om Centralens Konditori
Centralens Konditori etablerades 1944 och har sin geografiska placering på Strömstadsvägen vid Uddevalla Järnvägsstation. Företagets verksamhet har sex huvudområden; lunch, catering, frukost, tårtor, smörgåstårtor och glass.

Om tjänsten
I varmköket arbetar du med tillredning av varmmat för begravningar, catering och företagets lunchservering. Du kommer att ansvara för produkter och maträtter som kan vara intressanta för våra kunder och utveckla menyer vilka på marknaden är både tilltalande och konkurrenskraftiga. Kocken ansvarar för att hemsidan är uppdaterad med menyer och erbjudanden. Huvudansvaret för kocken ligger i varmköket.

I kallköket kommer du att arbeta med tillverkning, beredning och utveckling av kallskänksprodukter så som smörgåsar, smörgåstårtor och landgångar. Du arbetar även med förberedande arbeten som att producera fyllningar och röror. Vi ser att du har ett nytänkande och en förståelse för vad våra gäster är och kan vara intresserade av.

Den samordnande funktionen innebär att vid ägarens frånvaro säkerställa att företagets produktion fortlöper och att leveranser sker enligt planering.

Arbetstiderna är i huvudsak vardagar och dagtid.

Tjänsten innefattar ansvaret att krav från berörda institutioner så som miljö och hälsa uppfylls.

Anställningsformen är tillsvidare med en sex månaders provanställning

Om dig
Du som söker tjänsten har god erfarenhet från kockyrket, med fördel från alá carte produktion samt kockutbildning på gymnasial nivå eller jämförbar utbildning. Du beskriver dig själv som kreativ och duktig på att arbeta med smaker och innovativ. Du är van att arbeta, älskar kockyrket, gillar att hålla många bollar i luften och arbetar målinriktat. Du är en lagspelare som tror på gruppen men är inte rädd för att ta ledarpositionen. Möjligheten att arbeta ihop med vårt bageri och tillverka både efterrätter och egna skapelser finns.

Ansökningar till tjänsten skickas till boahlen@telia.com

Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Bengt Hemberg på telefon 070 946 13 51

Sista ansökningsdag är 15:e oktober 2016, tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Om Bahusia
Bahusia är den externa personalavdelningen för små och medelstora företag. Vi skapar kostnadseffektiva lösningar genom ständiga förbättringar av våra interna processer.

Läs mer om oss på www.bahusia.se


Välkommen med din ansökan!


Utbildningsinriktning:
- Hotell och restaurang
- Examenstitel: Kock / Hotell restaurang

Utbildningsnivå:
- KY/YH-utbildning
- Gymnasium

Språk:
- Svenska

Kontaktpersoner på detta företaget

Caroline Johansson

Ada Kapetanovic

Håkan Karlsson

Caroline Johansson
(+46) 0522-44 02 46
Lena Andersson
(+46) 0522-44 02 48
Håkan Karlsson
(+46) (0)522-44 02 43
Daniel Hemberg
(+46) (0)31-762 53 51
Caroline Johansson
(+46) (0)522-44 02 46
Johan Patriksson
(+46) 522-440242
Tobias Ågren
(+46) 522-440245

Sammanfattning

Besöksadress

Gustaf Mattssons väg 2
None

Postadress

Bror Nilssons gata 16
Göteborg, 41755

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024