KOCK med skaparglädje

KOCK med skaparglädje

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi Dig som har ett stort och brinnande intresse för gastronomi och med ett extra stort intresse och engagemang för specialkoster, dvs allergener, matintolleranser m.m. både inom det varma och kalla köket. Är du ansvarstagande och en idéspruta som vill vara med och påverka då tror vi att du skulle passa i vårt team. Vi är ett glatt gäng med mycket spring i benen och har lång erfarenhet av matlagning och brinner för det vi gör!
Vi genomför många stora och betydelsefulla arrangemang och flera mässor av olika slag där vi kommer att behöva dig som är duktig, lojal och driven. Vill du vara med och påverka samt utveckla vår produkt inom varm ock kall mat samt specialkost så kan du vara rätt person för jobbet!
Vår verksamhet
I huset finns två permanenta restauranger under MalmöMässans tak, Cloud och Forest samt caféer och fastfood. Förutom våra restaurangkoncept driver vi även catering till montrar för utställare samt levererar mat och dryck till konferenslokalerna samt genomför större kongresser. Vi har även ett litet café på Musikhögskolan i Malmö som vi driver och dit vi levererar mat och dryck.
Här går kvantitet och kvalité, hand i hand. Vi serverar mat och dryck för tusentals gäster under en mässdag eller kongress i form av à la carte samt luncher och middagar. Verksamheten är varierande och omväxlande beroende på kund samt målgrupp och kräver bred kunskap i gastronomi för att matcha våra gästers förväntningar.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och ett genuint intresse av matlagning i stora kvantiteter. Du ska kunna laga specialkost både till vårt varma kök liksom vårt kalla.
Som en viktig del av vårt köksteam kommer du under perioder ansvara för vissa inköp, råvaruplanering samt tillagning. Du kommer även organisera och delegera arbetet i köket för våra extraanställda.
Du kommer vara den som under våra arrangemang, (mässor, konferenser, kongresser) ansvarar för att planera, organisera och genomföra leveransen av alla specialkoster såsom, allergener, intolleranser etc.
Du kommer att vara delaktig i vårt köksteam som har ett ekologiskt tänk och serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar all mat från grunden vilket kräver planering samt ett logistiskt tänk. Du är ansvarstagande och får stora möjligheter att påverka och komma med nya idéer och nytänk det uppskattas.
Du har kunskap inom HACCP.
Du har minst tre års yrkeserfarenhet och brinner för det du gör och har god matlagningskännedom.
Vi erbjuder
En inspirerande och händelserik arbetsplats med kunniga, engagerade och hjälpsamma medarbetare i en trivsam arbetsmiljö. Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer periodvis under säsongen februari - maj och sept - december.
Anställning:
Tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning och vi har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Har du frågor om tjänsten kontakta då Platschef; Martin Rosvall-Hansson på mail: martin.rosvall-hansson@malmomr.se
Ansökan:
Skicka ditt personliga brev och CV till oss genom att klicka på länken och sedan ”sök detta jobb”
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail enligt GDPR förordningen och att skydda dina personuppgifter.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande och urval och intervjuer sker i februari, varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Mässrestauranger i Malmö AB Malmö
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 31 januari 2022
  • Ansök senast: 2 mars 2022

Postadress

Hyllie Vattenparkgatan 2
Malmö, 21532

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024