Kock med tävlingsanda

Arbetsbeskrivning

Hospitality är ett nystartat marknadsområde inom Adecco.Vi växer snabbt och vi har en stor och expanderande kundkrets.Bland våra uppdragsgivare finns både små och stora hotell- och restaurangföretag och vi har goda kontakter i event- och resebranschen.ADECCO HOSPITALITY SÖKER HUNGRIGA OCH AMBITIÖSA KOCKAR MED NÅGRA ÅRS ERFARENHET FÖR ANSTÄLLNING I STOCKHOLM OCH GÖTEBORG Vi söker dig med ett brinnande intresse för mat och måltid i alla dess former.Som anställd konsult på Adecco Hospitality kommer du att arbeta med olika utmaningar i allt från storkök till a la carte restauranger.Dina ambitioner ger oss möjlighet att förmedla intressanta uppdrag med stor variation på några av branschens ledande företag.Tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.Vi erbjuder dig branschens bästa villkor med bl.a garantilön och följer naturligtvis aktuella avtal.ARBETSUPPGIFTER: Sedvanliga kockgöromål med ev.ansvarsuppgifter så som tex menyutveckling, kvalitetssäkring, egenkontroll, schemaläggning och personalansvar m.m.ARBETSTIDER: På rullande schema, främst dagtid och vardagar.KOMPETENS: Restaurang/köksutbildning, minst 3 års erfarenhet, kunskap inom HACCP, datorvana samt engelskakunskaper.ÖNSKVÄRT: Utåtriktad, lösningsorienterad, vana av storkök och/eller a la carte kök, flexibel samt en vilja att påverka.ÖVRIGT: Hos Adecco Hospitality har du stora utvecklingsmöjligheter och får ett brett kontaktnät inom besöksnäringen.Är du vår nya stjärna i köket har du dessutom chans att få representera Adecco Hospitality Sverige i Europamästerskapen för konsultkockar i Lyon, Frankrike, den 19 september.En plats i denna prestigefyllda tävling kan vara en kickstart i din karriär.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010