OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kathmandu Restaurang serverar Dagens Rätt varje vardag lunch och Klassikerna dumplings, även på den övriga menyn och ett stort utbud av curryrätter, veganska, glutenfria, laktosfria och grilrätter. Kocken skapar egna menyer, beställer hem varor och följer upp att maten serveras snyggt och på rätt vis. Som kock lagar du maten a la carte samt serverar Dagens Rätt, och se till att allt är rent och snyggt. Jobbet inkluderar arbete varannan helg.
Arbetsuppgifter:·
Tillaga mat med hög kvalitet och god egenkontroll samt att råvaru kostnaderna hålls inom kalkylen för menyplanering.
· Skriva menyer till dagens rätt.
· Beställa varor
· Disk samt städ
Restaurang Kathmandu har en affärsidé att driva den bästa mat upplevelsen med allt vi har att erbjuda som god mat, vi tror på traditionella och riktiga Nepalesisk recept. Därför har vi lagat riktig Nepalesisk husmanskost. Hos oss hittar du alltid bra kvalité tillagad av våra riktiga kockar, allt enligt våra gamla recept på hur nepalesisk husmanskost ska smaka.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du ska vara duktig kock och branscherfarenhet inom nepalesisk kök. Utifrån dina erfarenheter har du goda kunskaper i köksekonomi, livsmedelshygien och att laga mat från grunden. Du ska behärska att laga alltifrån fågel till fisk och det som finns där i mellan. Du bör klara av att jobba självständigt och ha många bollar i luften.