OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är vi Malmös näst största hotell. Hos oss njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren. Hotellet ligger i Hyllie, Malmös mest hållbara stadsdel och ett av Nordens mest dynamiska mötes- och evenemangsområden. Vill du vara en del av Malmö Arena Hotel och bidra till att leverera en förstklassig service till våra gäster? Har du service ut i fingerspetsarna och brinner för att överträffa gästens förväntningar? Då är du den vi söker!Nilssons Restaurang & Bar har som främsta uppgift är att ge restaurangens gäster en matupplevelse utöver det vanliga. Nilssons är en pulserande plats med både hotellgäster, konferensgäster, event-besökare, lunch- och middagsgäster, från både när och fjärran. Hos oss får du möjligheten att bli en del av ett kreativt och professionellt team på 6 personer på en levande och rolig arbetsplats med entreprenöriell anda och korta beslutsvägar. Hotellet ligger 300 meter från Hyllie station så du tar dig enkelt och smidigt hit.
Arbetet sker vid behov på både vardagar, kvällar och helger. Du rapporterar till Nilssons Kökschef. Tjänsten är en timanställning med tillträde snarast. Lön enligt ök.
Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort matintresse och som har några års erfarenhet av att arbeta som kock. Din energinivå är hög och du brinner för dina uppgifter i köket. Du är självgående, flexibel, social, lyhörd och glad. Du har verktyg för att hantera stress och arbetar proaktivt och noggrant.
Intresserad?
Välkommen med din ansökan senast 2024-02-04. Du ansöker via länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Hittar vi rätt kandidat för jobbet kan annonsen komma att försvinna tidigare.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Food & Beverage Manager
Daniel Downey på daniel.downey@malmoarena.com.