OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sodexo är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet. Med våra integrerade lösningar täcker vi ett brett servicebehov för företag, institutioner och offentlig sektor. Vi bidrar med att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser.
Norra Kök & Matsalar är en restaurang med stora ambitioner och med högt ställda förväntningar. Vi söker en kreativ, positiv och ambitiös kock som kan bidra till att vi blir en av Sveriges vassaste lunchkrogar och festvåning. Vår matlagning kännetecknas av modern Nordisk mat med höga smaker i ett kreativt utförande.
Arbetsuppgifter:
• Dagligen tillaga våra lunchrätter
• Servera/portionera dagens lunch direkt till gäst
• Vara delaktig i vårt egenkontrollarbete
• Delta i kökets olika rutiner såsom städning och att packa upp varor
• Affärsluncher, middagar och övriga event förekommer
• Prata med våra gäster och ge dem ett härligt bemötande och hög service
Kvalifikationer/Krav:
• Gymnasieutbildning inom hotell & restaurang eller motsvarande kock/kallskänksutbildning
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 3 år
• Erfarenhet av att arbeta självständigt
• Erfarenhet från både lunch och á la carte matlagning
• Erfarenhet av bättre konferensanläggningar och eller välrenommerade krogar under de tre senaste åren
• Meriter som talar för att du kan laga mat som gör att restaurangen levererar i absolut framkant och positionerar sig som Sodexos flaggskepp i lunchsammanhang
Egenskaper:
• Stor begåvning som kock och vara noggrann, snabb och ambitiös i sitt arbete
• Organisationsförmåga gällande bland annat i hur man planerar sitt arbete
• Höga ambitioner, vara kreativ och modern i sin matlagning
• Lyhördhet och kommunikativ förmåga
• Förmåga och intresse av att arbeta i ett team
• Behärskar situationer under stress
• Ha drivkraften att utvecklas
• Skall klara ett tungt fysisk arbete och ett högt arbetstempo
Din ansökan vill vi ha senast 2014-09-01.
Vi utvecklar, leder och levererar tjänster till företag, institutioner och offentlig sektor. Vi erbjuder allt från reception, säkerhet och städning till måltidstjänster, måltidskuponger och facility management. Med verksamhet i Sverige, Finland, Norge och Danmark omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,