OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lisebergskoncernen består av moderbolaget Liseberg AB och de helägda dotterbolagen Lisebergs Restaurant AB, Hotell Liseberg Heden AB samt Lisebergs Gäst AB.Koncernen har ca 370 årsanställda och ca 2 000 säsongsanställda och omsätter 840 miljoner kronor.Liseberg är idag Nordens ledande turistattraktion med 3,4 miljoner gäster årligen. Huvudrestauranten och Applåd, Lisebergs Restaurant AB söker Kock och kallskänka (säsongsarbete) Till Huvudrestauranten, den klassiska Lisebergskrogen, söker vi kock och kallskänka med restaurantutbildning samt flerårig dokumenterad yrkeserfarenhet (3 år för dig som söker kock-tjänst).På restaurangen finns både a la carte och buffeverksamhet.Vi söker även kock till Applåd, som främst är känd för sin pizzabuffe.Till tjänsterna krävs att du arbetar snabbt och ansvarsfullt, och trivs med att jobba såväl självständigt som i grupp.Du är lyhörd för våra gästers unika behov och önskemål, och har naturligtvis ett genuint matintresse.Arbetet är förlagt till såväl dag- som kvällstid beroende av parkens öppettider.Tjänsterna har varierande veckoarbetstid, dock motsvarande heltid under säsongstopp 1 juni tom 31 augusti, samt deltid till parkens stängning den 11 oktober 2009.Lön enligt avtal. Vill du veta mer?Besök vår hemsida www.liseberg.se för att läsa mer om våra restauranger samt hur det är att arbeta på Liseberg! Urvalet till tjänsterna sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 april 2009.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jann Dewit
031-750 69 43
Jann Dewitt
031-7506943
Anders Broman
031-400100
Kenneth Berndtsson
031-400100
Ulf Ericson
031-733 02 04
Rekrytering Liseberg
031-400100
Rekrytering Liseberg
031-400100
Henrik Berntsson
031-400 100
Sebastian Nyström
031-400 100
Rekrytering Liseberg
031-400 100