OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Hotell Liseberg Hedens restaurang Hedens Hörna är rätterna tillagade på ekologiska och närproducerade råvaror som finns här och nu.I vår mening blir maten godast när den är tillagad på naturens villkor.Först då smakar det som ligger på tallriken lika bra som det känns i magen efteråt. Restaurang Hedens Hörna på Hotell Liseberg Heden söker Kock och kallskänka Behovsanställning (extra personal) under julperioden 2010 Under vår julbordsperiod (med start kring den 19 november) söker vi kockar och kallskänkor till Hotell Liseberg Hedens restaurang Hedens Hörna. På Hotell Liseberg Heden njuter du av ett klassiskt julbord av högsta kvalitet gjort på naturens villkor.Vi arbetar med ekologiska och närproducerade produkter.Vi hoppas att du brinner för detta lika mycket som vi gör!Givetvis vill vi att du ska ha erfarenhet av julbordsarbete.Utöver restaurantutbildning (gymnasienivå) samt referenser vill vi be dig uppmärksamma att vi ber om dokumenterad relevant erfarenhet (gärna 5 år som kock/kallskänk), då vi eftersträvar en hög nivå på våra fantastiska julbord!I övrigt krävs att du arbetar snabbt och ansvarsfullt, och trivs med att jobba såväl självständigt som i grupp.Du är lyhörd för våra gästers unika behov och önskemål, och har naturligtvis ett genuint matintresse. Arbetet är förlagt till såväl dag- som kvällstid samt helger.Tillträde omgående.Möjlighet till förlängning av tjänsterna eller tillsvidareanställning kan finnas under 2011. Urvalet till tjänsterna sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 20 november 2010.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jann Dewit
031-750 69 43
Jann Dewitt
031-7506943
Anders Broman
031-400100
Kenneth Berndtsson
031-400100
Ulf Ericson
031-733 02 04
Rekrytering Liseberg
031-400100
Rekrytering Liseberg
031-400100
Henrik Berntsson
031-400 100
Sebastian Nyström
031-400 100
Rekrytering Liseberg
031-400 100