Kock och kallskänka Restaurang Skepparstugan Steninge, Halmstad

Kock och kallskänka Restaurang Skepparstugan Steninge, Halmstad

Arbetsbeskrivning

Beskrivning
Vi söker en kock och en person till kallskänken till Restaurang Skepparstugan sommarsäsongen 2020.

Vi startar med helger under våren därefter öppet juni, juli och augusti och avslutar med helger i september.

Tjänster
Kock
Här söker vi en trevlig kock som är van att jobba i ett högt tempo och är noggrann då genomströmningen av gäster tidvis är hög under sommaren.
Du gillar att jobba självständigt men kommer att ingå i ett team i köket.
Arbetsuppgifterna är främst att tillaga och lägga upp varmrätter.

Kallskänk

Sedvanliga kallskänks uppgifter som att göra sallader, såser och snygga uppläggningar. De veckodagar vi serverar a la carte ansvarar du också för förrätter och desserter.

Vi värdesätter att du kan jobba i team och kan hålla ett högt tempo. Du är noggrann, renlig samt positiv och glad. 

Kvalifikationer

Vi söker kock och kallskänka med lämplig utbildning eller andra lämpliga erfarenheter.

Skicka in ett personligt brev, gärna med foto och cv.

Villkor 
Kollektivavtal finns och lön enligt överenskommelse.





Restaurang Skepparstugan är ett klassiskt smultronställe för såväl lokala som tillresande varje sommar. Restaurangen är mysigt inredd och du välkomnas i dörren av hovmästaren eller någon av familjen Jonsson som äger stället sedan 1994. Lyser solen så erbjudes gästerna att sitta på något av utedäcken eller i den vacker inbäddade trädgårdsserveringen. Maten är vällagad och erbjuds a la carte de flesta kvällar, vissa kvällar är temat räkfrossa som alltid är en höjdpunkt.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Restaurang Skepparstugan
  • 2 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 februari 2020
  • Ansök senast: 16 mars 2020

Besöksadress

Kustvägen 7
None

Postadress

Kustvägen 7
STENINGE, 30572

Liknande jobb


12 december 2024

Kock Hamnkrogen Kristianopel

Kock Hamnkrogen Kristianopel

26 december 2024

Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024