OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!
I Södertälje har vi ett uppdrag för vår kund, som innefattar en stor lunchrestaurang med tillhörande catering, hospitality och även en Food Truck. Dessutom har vi två stora, moderna caféer.
Vi arbetar med ett matkoncept i framkant, där vi är med och positivt påverkar våra gästers vardag, varje dag. Läs mer här https://www.sodexo.com/inspired-thinking/astrazeneca-modern-recipe-case-study.html.
Vårt arbete är lokalt, men även globalt och vi omnämns årligen i vår kulinariska rapport för hela Sodexo, https://issuu.com/sodexogoe/docs/glo_2022_culinaryannualreport_digital.
Vi hoppas att du som söker brinner för hälsosam, fantastisk god och kul matlagning, och att var en del av en inkluderande, utvecklande och hållbar gemenskap.
Vi utökar vår organisation och söker nu 2 medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av;
• Menyplanering (i samråd med Sous chef och Köksmästare)
• Inköp (vara en del av processen)
• Matlagning (kall- och varmkök)
• Egen kontroll (digitalt och analogt)
• Utveckling och etablering av nya produkter inom catering och hospitality
Kvalifikationer/krav:
• Utbildad kock med minst fem års yrkesvana
• Datakunskaper (officepaketet)
• B-körkort
• Svenska i tal och skrift
Personliga egenskaper:
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Ekonomiskt tänkande
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utvecklig
• Engelska är en fördel att kunna hantera väl, då vi har många internationella gäster
Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:
• Att jobba som kock på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet
Anställningsform och arbetstider:
Tillsvidare, 100%, dagtid men visst arbete på kvällar kan förekomma vid event
Har du frågor kontakta F&B Manager, Johnny Sandberg, johnny.sandberg@sodexo.com
Din ansökan vill vi ha senast den 7 November 2022. Ansökan kan endast göras via vår hemsida. Välkommen att söka!
Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,