OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om jobbet
Malins Skafferi söker en lunchkock till varmköket och en kallskänka till varmkök/catering. Vi serverar dagens lunch måndag-fredag mellan 11-13,30. Lunchen består av 4-5 rätter (kött, fisk, veg, sallad) varav 2 st byts ut dagligen (kött, fisk) och resterande byts ut veckovis. Lunchen serveras på tallrik till cirka 150–200 gäster dagligen. Till Skafferiet kommer man för att äta en god och vällagad lunch i mysiga lokaler med trevlig stämning. Härutöver tar vi cateringuppdrag, begravningar och ibland även större tillställningar på kvällar och helger.
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad kock/kallskänka och som trivs med att ta ansvar och som klarar av ett högt tempo under lunchruschen. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt även om du såklart har kollegor runt omkring dig som stöttar dig i ditt arbete. På Skafferiet har vi en varierad lunchmeny som du efterhand gärna får vara med och påverka. Som person är du en prestigelös lagspelare, tycker om ordning och reda och det viktigaste av allt: du lagar god och vällagad mat till våra kunder.
För att passa i rollen tror vi att du behöver:
-minst 3 års erfarenhet av liknande arbete.
-gillar att arbeta på en mindre arbetsplats (5 andra kollegor).
-känsla för service och kundupplevelsen.
-vana av att arbeta självständigt och att hålla tiden.
Vi erbjuder:
-arbete dagtid, måndag-fredag, helgarbete kan förekomma då och då.
-tjänstepension.
-enligt branschen sedvanliga försäkringar.
-arbete med trevliga kollegor på Nya Varvet.
-lön enligt överenskommelse, vi följer HRF.