Kock- och saluhallssäljare till nyöppnade, populära ERTH!

Kock- och saluhallssäljare till nyöppnade, populära ERTH!

Arbetsbeskrivning

ERTH är ett nytt koncept som nu etableras i Sverige med fokus på att verka i Saluhallar. ERTH står för Environment, Responsibility, Taste och Happiness, dvs hållbar mat för den medvetne konnässören producerat av engagerade planetskötare. Kort och gott, hållbar njutning!

Vi vill kombinera matkvalitet, djuromsorg och hållbarhet som vi erbjuder i en hantverksmässig miljö till matpassionerade gäster och kunder.

Vi har på mycket kort tid lyckats få flera stamkunder samt många positiva omdömen från våra gäster och kunder och satsar därför vidare på en utökad yta med fler sittplatser som öppnar i dagarna och senare i höst en större försäljningsyta belägen på bästa möjliga plats i Hötorgshallen.

Vår ambition är att skapa en unik matupplevelse i Hötorgshallens klassiska lokaler där vi presenterar en hybrid av fine dining, exklusiv deli- och köttbutik samt take-away där vårt rotisseri är hjärtat i verksamheten. Nu när vi öppnar vår största enhet hittills så har vi fullt fokus på att utöka vårt köttsortiment i deli-disken samt att kunna erbjuda mer färdigmat samt Stockholms bästa ”steak sandwiches”.



OM TJÄNSTEN:

Nu söker vi en social och utåtriktad person som trivs lika bra i köket som bland gästerna! Med ett stort engagemang och matintresse lagar du tillsammans med dina kollegor njutningsfull mat till de medvetna och matintresserade gästerna samt är en engagerad och professionell deli-säljare i den nya saluplatsen belägen på bästa möjliga plats i Hötorgshallen. Som person är du engagerad, kreativ och resultatinriktad. Viktigt är att du tycker om att interagera med människor och är en lagspelare.





HUVUDSAKLIGA UPPGIFTER:

Förutom att laga god mat så är du delaktig i inköp av råvaror och att det finns tillräckligt av varor hemma för att bedriva restaurang- och butiksverksamheten på ett effektivt sätt. Du är delaktig i menyplanering, inventeringar och har god kunskap av egenkontroll och HACCP. Du är stolt över maten som serveras och har god kontroll på att det som serveras är av allra högsta kvalitet. Du är även med i butiken och säljer både luncher och ifrån deli-disken när det behövs. Du är helt enkelt där för att tillsammans med dina kollegor skapa en unik mat- och serviceupplevelse för de härliga gästerna och kunderna!

OM DIG:

Vi söker dig som har följande kvalifikationer:

- Restaurang- och livsmedelsprogrammet eller motsvarande utbildning.
- Minst tre års erfarenhet av att jobba i ett restaurangkök.
- Kunskap om menyutveckling, köksekonomi och inköp är en fördel.
- Tidigare erfarenhet från en köttrestaurang är meriterande men inget krav. Likaså kunskap om olika djurslags anatomi.
- Erfarenhet från butik eller annat område.


VILLKOR:

- Heltidstjänst, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
- Lön enligt överenskommelse.
- Generöst friskvårdsbidrag på 5000: -/år
- Möjlighet till intern utbildning.
- ERTH är självklart fackligt anslutna.
- Arbetstiderna är främst dagtid men kvällar kan förekomma.


Läs mer om ERTH här: www.erth.se (http://www.erth.se/) Instagram: @erth.se (http://erth.se/)



Majola genomför denna rekryteringsprocess men du blir anställd direkt av ERTH.

Låter det här som du? Sök tjänsten idag via vår annons!

För frågor kontakta sara.mjornell@majola.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Therese Hedenström

Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin

Catherine Larsson

Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz

Johanna Lagerström

Sandra Fagerlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Majola RestaurangKonsult
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 oktober 2022
  • Ansök senast: 27 november 2022

Besöksadress

Hesselmans Torg 5, Nacka
None

Postadress

Hesselmans Torg 5
Nacka, 13154

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024