OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gysinge Herrgård har lockat besökare i århundraden. Besökarna kommer för att uppleva Herrgården och den otroligt vackra miljön vid Dalälven. Vi bedriver hotell-, café- och restaurangverksamhet. Med våra 65 hotellrum, konferenslokaler, restaurang och café i otroliga naturkulisser erbjuder vi våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. I januari 2022 övergick denna anrika Herrgård i Jula Hotells ägo. Vi är nu i full gång att utveckla verksamheten och behöver vi komplettera teamet med en Kock och en Souschef.
Det här gör du som medarbetare i vårt kök
På Gysinge Herrgård har vi stort fokus på närproducerade råvaror baserade på säsong där vi tillsammans i teamet skapar unika upplevelser för våra gäster. I båda rollerna kommer man att vara delaktig i att ta fram förslag, vara kreativ och arbeta med detaljerna som för samman herrgården och naturen på en tallrik. Vår ambition är att arbeta så långt det är möjligt med lokala producenter för både mat och dryck, och också värna om den kreativitet som finns i köket. Vi tror starkt på vår produkt som paketeras tillsammans med naturen runt knuten, en god natts sömn och värdskap från hjärtat.
Vi är ett litet team och vi värdesätter att du trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och som ständigt vill utvecklas och bli bättre.
Det ingår även arbetsuppgifter som beställningar, inventering och att ständigt kvalitetssäkra vår produkt. Som Souschef har du det dagliga ansvaret när köksansvarig inte är på plats. Även här tror vi på ett prestigelöst ledarskap för att uppnå bästa resultat.
Det här är du som person din bakgrund och dina erfarenheter som kock
Vi söker dig som älskar att laga mat och framför allt nyskapande rätter efter säsong och råvara, allt för att överraska gästerna med en smakupplevelse. Vi vill att du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten, gärna med arbetslivserfarenhet inom hotell, konferensanläggning eller restaurang. Du är engagerad, noggrann, en god kollega och tycker om att arbeta tillsammans med andra. För att trivas tror vi att du är van att arbeta i en omväxlande miljö där utmaningar ses som möjligheter och har en god förmåga att prioritera i arbetet. Du reagerar snabbt på ändrade förhållanden och du har lätt för att komma på idéer för hur man handskas med nya utmaningar. Struktur och stolthet i leverera god kvalitet i ditt arbete är självklart för dig.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Det har är du som person som Souschef
Som person är du positiv, ansvarstagande och har ett högt engagemang. Du har tidigare erfarenhet och utbildning som är relevant för tjänsten. Vidare har du en egen drivkraft att utföra dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och effektivt sätt samtidigt som du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har ett öga för såväl helhet som detaljer, gillar ordning och reda samt att jobba med människor från olika kulturer. Som ledare är du en viktig kulturbärare och förebild och motiveras av att utveckla andra. Du har stort ansvar och möjlighet att påverka och utveckla rollen och arbetssättet. Vidare har du en god förmåga att prioritera och delegera arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Bra att veta
Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid med provanställning. Arbetet är varierande på både dagtid, kvällar och helger enligt överenskommelse. Bil och körkort är ett måste då Gysinge Herrgård ligger på landsbygden. Lön och tillträde enl. överenskommelse. Gysinge Herrgård har kollektivavtal med Unionen och HRF.
Så här söker du
Frågor om tjänsten besvaras av Elisabeth Nilsson, Hotellchef Gysinge Herrgård via mail: elisabeth.gysingeherrgard@julahotell.se. Om du känner att du skulle passa i rollen som så tveka inte att söka direkt då rekryteringen sker löpande, vilket kan innebära att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdag för tjänsten är den 24 april 2022.
Vi ser fram emot att få din ansökan snarast!