Kock O'Learys Falun & First Hotel Grand

Arbetsbeskrivning

First Hotels är en av Skandinaviens ledande hotelloperatörer med unika och centralt belägna hotell på utvalda destinationer i Sverige, Norge och Danmark (www.firsthotels.com). Oavsett om det är affärsresa eller nöjesresa erbjuder vi moderna gästupplevelser med personlig service och fokus på individen.

Vår vision är inte att vara störst men bäst. Hotellen är därför unika vad gäller stil, atmosfär och inredning. Det ska vara en glädje att jobba med oss, vi ska leda utvecklingen och överraska samtidigt som vi visar omtanke till våra medarbetare, kunder och gäster.
Därför söker vi dig som sätter människan i fokus.

"The next best thing to staying here is working here"

O´Learys Falun, snart 3 år gammalt är beläget i samma lokaler som First Hotel Grand i centrala Falun. www.olearys.se/falun
"Our second living room" är O'Learys Falun berömda restaurang och bar. Här kan du njuta av amerikanskinspirerade rätter från vår à la carte-meny eller bara dricka en öl medan du tittar på sportevenemang. Restaurangen har över 200 platser i O´Learys samt ytterligare 200 platser i våra beställningsmatsalar. Restaurangen drivs i First Hotel Grands regi.

Hotellet har 153 rum, 9 konferenslokaler, festvåningslokaler, garage, och fantastiska byggnadsminnesmärkta lokaler. I lobbyn finns Grand Spa & Sport som är en stor tillgång för oss och våra gäster. Hotellet har 16 tillsvidare anställda.

Du blir en del av ett starkt köks team. Arbetar med den dagliga driften och åstakommer goda resultat tillsammans med dina kollegor. Din erfarenhet och kompetens inom köksyrket gör att du enkelt kommer in i rutinerna och bidrar till arbetet framåt.

Arbetsuppgifter:

Daglig drift i kök.
Matlagning, huvudsakligen O'Learys men även festvåning.
Arbeta i team för att uppnå bästa möjliga resultat och upplevelse får våra gäster.

Kvalifikationer:

Gymnasienivå inom kök eller högre utbildning inom området
Minst 3 års erfarenhet från liknande arbete i kök
Erfarenhet från O'Learys eller liknande franchise koncept
Erfarnehet av HACCP
God kunskap i svenska och engelska

Personliga egenskaper:

Resultatorienterad
Gästupplevelse inriktad
Samarbetsförmåga
Organiserad

Vi har som första skandinaviska hotellkedja förpliktat oss till FN´s Global Compact som en del av vårt samhällsansvar. First Hotels sätter människan i fokus och våra kärnvärden är glädje, omtanke och innovation. Vi söker efter dig som kan identifiera dig med dessa värden.

Vår filosofi ger stort utrymme för påverkan på restaurangens drift och utveckling. Om detta låter intressant sänd in din ansökan via länken på denna sida.

För ytterligare information om tjänsten ta kontakt med,
Tomas Löweskog, Kokschef First Hotel Grand tel. +46 (0) 23 794 880

kokschef.falun@firsthotels.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Hotelldirektör Jacob Lönnerdal
023-794880
Hotelldirektör Jacob Lönnerdal
023-794880
Hotelldirektör Jacob Lönnerdal

HOTELLDIREKTÖR Jacob Lönnerdal
023-794 880
HOTELLDIREKTÖR Carola Parling
023-794 880
Receptionschef Anna Isaksen
023-794895
Kökschef Tomas Löweskog
023-794 880
Restaurangchef Geoff Smith
023-794888 023-794 880

Sammanfattning

  • Arbetsplats: FIRST HOTEL GRAND FALUN
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 18 augusti 2014

Besöksadress

TROTZGATAN 9-11
FALUN

Postadress

TROTZGATAN 9-11
FALUN, 79171

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010