Kock - OMAKA

Kock - OMAKA

Arbetsbeskrivning

Anställningsform: tillsvidare/provanställning|Tillträdesdag: efter överenskommelse| Adress: Uggelviksgatan 2, Stockholm |Ansök senast:8 september
På OMAKA kombinerar vi restaurang med bryggeri mitt på Östermalm i gamla Arkitekthögskolans byggnad. Nu behöver vi fylla på med en ny talang i köket.
Om OMAKA: OMAKA är en innovativ restaurang och bryggeri i ett som kombinerar modern gastronomi med en avslappnad atmosfär. Vårt kök är inspirerat av både svenska traditioner och internationella smaker, och vi strävar alltid efter att överraska våra gäster med kreativa rätter och noggrant utvalda råvaror som blir en perfekt match med vårt öl. Vi söker nu en passionerad och erfaren kock som vill bli en del av vårt team.
Arbetsuppgifter
Som kock på OMAKA kommer du att vara en nyckelperson i vårt köksteam. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:
förbereda och tillaga maträtter enligt våra höga standarder
säkerställa att alla rätter håller hög kvalitet och serveras i rätt tid
arbeta med lokala och säsongsbetonade råvaror för att skapa unika smaker
bibehålla en ren och organiserad arbetsplats samt följa alla hygien- och säkerhetsföreskrifter

Kvalifikationer och personliga egenskaper
minst 2 års erfarenhet som kock i ett professionellt kök
stark passion för matlagning och ett intresse för innovativa smaker och tekniker
förmåga att arbeta både självständigt och i team under högt tempo
erfarenhet av att arbeta med säsongsbetonade och lokala råvaror är ett plus
positiv inställning och en vilja att utvecklas inom yrket

För att trivas och lyckas i rollen som kock på OMAKA söker vi dig som är en genuin lagspelare som värdesätter samarbetet i köket. Din förmåga att lyssna in andra och själv komma med idéer gör dig till en viktig del av vårt team. Du är ödmjuk, kommunikativ och har en stark vilja att bidra till en positiv arbetsmiljö där alla känner sig inkluderade och inspirerade. Din passion för matlagning kombineras med ett öppet sinne för att lära och utvecklas tillsammans med oss.
Vi erbjuder
spännande koncept med kombinerad restaurang och bryggeri
möjligheten att arbeta i ett kreativt och framåtsträvande team
en inspirerande arbetsmiljö med möjlighet att utveckla dina kulinariska färdigheter
rolig tjänst med varierande arbetstider
bra villkor och kollektivavtal

Kontaktperson:Andreaz Norén, VD,070-8195005, Karin Eriksson, HR-specialist rekrytering, 073-9666596
Din ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kravenkommer du även att få göratvå urvalstester som skickas tilldin mejl.
Slutkandidater kommerefter sitt godkännande att omfattas av en bakgrundskontroll.
OMAKA är ett bryggeri och en restaurang på Uggelviksgatan 2 i centrala Stockholm. Vi fokuserar alltid på smak före stil för i slutändan är det trots allt smaken som är viktigast. Det ska märkas på meny, i glas och på tallrik.
OMAKA startade i september 2020 och är ett dotterbolag till Spendrups Bryggeri.

Kontaktpersoner på detta företaget

Frida Karlsson

Tobias Olsson

Anna Lindqvist

Marcuz Källqvist
0240500159
Anna Eriksson Viberg
070 188 65 72
Karin Eriksson
Tel växel: 0240-88 000
Victoria Blomquist
0812891702

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Spendrups
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 23 augusti 2024
  • Ansök senast: 8 september 2024

Besöksadress

Grythyttans Livsmedelsby, Hällefors
None

Postadress

Grythyttans Livsmedelsby
Hällefors, 71295

Liknande jobb


Kock med  kunskap

Kock med kunskap

25 december 2024

Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024