OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om jobbet
ONZO catering och event jobbar med små till stora uppdrag allt från slott till koja i Stockholm och omnejd. Har även blivit med lunch restaurang och mat café de sista året
För oss är det viktigt att se och läsa av vad gästerna önskar. Det är viktigt att gästerna får ett bra bemödade från första kontakt och att det blir en upplevelse för alla sinnen på hela resan fram
Vi är många som jobbar med catering och event så är det verkligen viktigt att vi gör och ger våra kunder det lilla extra med glimten i ögat
Så vi gör bla såserna från grunden, kokar våra egna fonder och att det är rena, tydliga smaker och hög kvalité på det som går ut från vårt kök.
Ni är med och utvecklar vår verksamhet och i dessa tider som nu råder är det korta bollar och ändringar för att följa myndigheternas restriktioner och vad våra kunder efterfrågar.
ONZO Saltsjöbaden - här ligger vårt kök beläget och här tillreds och lagas all vår mat, för att sedan säljas här eller på våra andra enheter
Lunch/catering/festvåning/temakvällar/mat café på sommaren
ONZOs bakficka Värmdö – Som vi öppnar upp i början av maj och ligger i Mölnvik.
Frukost /lunch/café/Take Away/Lat Fredag/catering
ONZOs bakficka Sickla
Utlämning av Take Away – matlådor/lat Fredag/catering
Dina arbetsuppgifter
Att planera menyer tillsammans med de andra i köket för lunch, Take Away, catering för alla ställen och se till att ONZOs mat ide följs och utvecklas
Planering och koordinering av inköp och tillredning av alla mat
Se till att köksekonomin hålls, inventeringar och hålla nere matsvinnet
Ansvarig att all mat som går ut från köket håller hög kvalitet som ni och ONZO står för
Ha ordning och redan i köket och se till att alla kontrollerna sköts och uppfylls
Vara öppen, lösningsorienterad, flexibel, anpassningsbar och öppen att hoppa in där det behövs på företaget, allt från disken till att levererar catering.
Du har….
minst 10-15 års erfarenhet av restaurang och jobbat med catering, Luncher, middagar, à la carte, stora event och Take Away
jobbat med Svensk husmanskost, internationella köket, Vegetariskt,
kunskap med allergener och andra metprefernser
dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå - storhushållsutbildning eller motsvarande
kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP
jobbat med menyplanering, inköp och är kostnadseffektiv
goda kunskaper i svenska och engelska språket, både i skrift och tal
och står för hög kvalité, yrkesskicklig och yrkesstolthet
och är flexibel både i arbetsuppgifter och arbetsställe, då vi nu har 3 enheter som vi driver
Kunskap och kan hantera och jobba med dator
och är intresserad socialmedia och utvecklig av marknadsföring
Du har inga problem med att arbeta kvällar, helger och storhelger om det behövs
B-körkort - är ett krav och bil ett plus
giltigt utdrag ur polisens belastningsregister, Det är en förutsättning för anställning.
Du som person skall vara:
Social, då ni är en ambassadör för företaget mot kunder och leverantörer
Kvalitetsmedveten
Effektiv & växla upp till högt tempo när det krävs
Lagspelare
Öppen för att lära sig av andra och även att lära andra
Glädjespridare med inställningen att ingenting är omöjligt
Engagerad i arbetet & utvecklingen av företaget
Ha hög arbetsmoral, stresstålig & strukturerad
Noga med hygien och städning i kök & bakre utrymmen
VI TAR ENDAST EMOT ANSÖKNINGAR VIA mail och som har fullständigt CV och personligt brev!