OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stiftelsen Barnens Dag är Sveriges största kolloarrangör med 23 kollogårdar på Barnens Ö. Till våra sommarkolloverksamheter välkomnar vi årligen 5000 kollobarn och har 600 kollopersonal. Varje verksamhet består av 30-50 barn och 10-15 personal.
Startdatum & omfattning:
Omfattning: varierande (som högst 100%)
Varaktighet: Kolloköken är öppna mellan maj och september, skriv i ansökan vilka säsonger du är intresserad av att arbeta.
Anställningsform: Säsongsanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Plats: Kollogårdar på Barnens Ö, Väddö eller Fiskeboda, Julita
Om arbetsplatsen: På våra kollogårdar skapas minnesvärda kolloupplevelser för barn och personal. Varje verksamhet är en levande och pulserande gemenskap där maten spelar en central roll för att stärka kollokänslan.
Om tjänsten:
Vår och Höst, Adventura: Som kock på Adventura är din roll unik och skiljer sig från sommarkollokockens arbete. Perioderna sträcker sig från 2 maj till 5 juni, samt 22 augusti till 16 september. Schemat är främst torsdag till söndag, vilket möjliggör en kombination med studier eller andra åtaganden. Observera att arbetet inte är på heltid, men nära därpå, beroende på hur många inbokade skolklasser det är.
Arbetsuppgifterna inkluderar ansvar för matlagning, lunch och middag för skolklasser, samt beställning, menyplanering och budgetering. På Adventura skolresor lagar du, tillsammans en kollega, mat till 30-150 personer. Det är en spännande möjlighet att vara en del av verksamheten och skapa kollomat för deltagarna.
Sommar, Kollogård: Vi söker kollokockar som vill vara en viktig del av vår verksamhet och bidra till en trivsam kolloatmosfär. Som kock på en kollogård kommer du att ha huvudansvaret för matlagningen; lunch och middag för 40-60 personer dagligen. Dina ansvarsområden inkluderar beställning, menyplanering och budgetering för alla måltider samt frukost och kvällsmål.
Vi tror att du kommer trivas här om du är positiv, lösnings- och serviceintresserad – att arbeta i ett kollokök är inte vilket kök som helst, här kan all möjlig kollomagi pågå samtidigt som grytorna kokar! Vi tror även att ansvarstagande, flexibla och strukturerade kockar känner sig allra mest hemma i våra kök. Du är en del av kolloverksamheten och har förmodligen en passion även för den!
Arbetsuppgifter som kollokock:
Ansvarig för matlagning till 40-60, alternativt 30-150, personer dagligen
Beställning, menyplanering och budgetering för alla måltider
Beställning av frukost och kvällsmål
Krav:
Erfarenhet av storkök eller liknande, med planerings- och beställningsansvar
Meriterande:
För arbete på Adventura är det meriterande om du kan arbeta både vår och höst
Ansökan: Är det möjligen du som är en av våra nya kollokockar? Skicka in din ansökan idag, vi anställer löpande!
Ansökan till Adventura skolresor: Skicka ditt CV och personliga brev till adventura@stbd.se
Ansökan till sommarkollo: Gör din ansökning via https://kollojobbare.barnenso.se/ansok
Skulle du vara intresserad av både Adventura och sommarkollo, så kan du börja med att skicka ansökan till Adventura.
Kontakt vid frågor: För ytterligare information, ställ dina frågor till koordinator@stbd.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Föreståndare Frida Sandberg
08 508 43 908
Föreståndare Susanne Khavar
0850843908
0761243908