OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker en driven och erfaren kock som tillsammans med restaurangchef och övrig personal vill hjälpa till att vidareutveckla verksamheten. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given, du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender. Som kock är ditt arbete varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök med matlagning, menyplanering, beställa varor och att ansvara för kökets egenkontroll. Du arbetar nära gästen och med en hög servicenivå. Tjänsten är ett vikariat på 5 månader, heltid med arbetstid förlagd huvudsakligen under alla veckans dagar, man jobbar vart fjärde helg. Tillträde i maj eller enligt överenskommelse.
Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.
Varför ska du välja Compass Group FS?
Vi i Compass Group FS (tidigare Fazer Food Services) har 6 000 medarbetare som med stolthet tar ansvar för att leverera smakupplevelser på våra över 1 200 restauranger. Det gör oss till en viktig arbetsgivare och en intressant möjlighet för de som vill göra karriär inom måltidstjänster. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Om du söker möjligheter att utvecklas i karriären i ett ledande nordiskt tillväxtorienterat företag har du kommit rätt.
Vad vi önskar av dig
Vi vill att du har några års yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt. Som person är du flexibel, noggrann och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i team och är ansvarstagande. Det viktigt att du tycker om att ha gästkontakt. Att du kan laga mat från grunden och har ett ekonomiskt synsätt är en förutsättning. Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i egenkontroll samt gärna utbildning i HACCP. Du har även datavana. B-körkort är ett krav.
Om Restaurang MR Sleipner
MR Sleipner är belägen på F17, Blekinge flygflottilj. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål. Vi har öppet årets alla dagar. Vi är ett glatt gäng som söker en vikarierande kock.
Redo för ett välsmakande roligt jobb? Ansök nu!
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Annie Ingemarsson. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-04-01. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Kontaktpersoner på detta företaget
Helene Urdin
Niclas Sjölund
Maria Lindahl
Nicklas Tjäderbäck
Carina Romedahl
Lena Sundström
Jessica Goldhahn
Anneli Eriksson
031-7649290
Ann Dahlgren
Kristina Elliot