OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du utbildad kock och vill göra våra barn mätta och glada med hjälp av god, näringsriktig kost? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som kock hos oss på Myråsskolan!
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.
Du kommer ingå i den centrala organisationen för Kost, lokalvård och vaktmästeri i Grundskoleförvaltningen som är uppdelat i 14 områden med en enhetschef per område. I varje område finns köksmästare som arbetsleder och stöttar dig i det dagliga arbetet.
Din placering kommer vara på Myråsskolan. Myråsskolans kök är ett nybyggt kök där vi lagar ca 700 portioner. Alla samarbetar och gör alla arbetsuppgifter som förekommer i köket och vi kan ibland täcka upp vid sjukfrånvaro i andra kök i området.
Många av våra kockar utrycker att det allra bästa med jobbet är att möta barn och övrig personal. Hos oss präglas arbetskulturen av professionalism, öppenhet, kamratskap och yrkesstolthet. Vi är en organisation som lär av varandra och arbetar som ett lag genom stöttning och genom att dela kunskap och erfarenheter med varandra.
Du lagar mat från grunden, har lätt för att samarbeta och skapar goda relationer. Arbetsuppgifterna är varierande och du är genuint intresserad av att planera, beställa, ansvara för köket, laga mat, ha ett gott värdskap när vi serverar våra små och stora gäster. Du gör beställningar via e-handel, arbetar i kostdataprogrammet Matilda samt utför egenkontroll enligt HACCP.
Som kock hos oss ska du kunna arbeta självständigt och samtidigt ingår du i team där ni lär av varandra och hjälps åt i området. Arbetstiderna är vanligtvis förlagda till dagtid måndag-fredag.
Läs mer om oss och hur det är att
Arbeta inom grundskolan i Borås Stad.
Läs mer om
Borås stad som arbetsgivare och våra personalförmåner.
Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att kontakta rekryterande chef.
Du är utbildad kock med en restaurang- och storköksutbildning (3-årig) eller motsvarande och har goda matlagningskunskaper i kall- och varmkök samt specialkost. Vi vill att du har minst tre års dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock i restaurang eller storkök.
Påbyggnadsutbildning inom yrket samt körkortsbehörighet B är meriterande.
Du som söker:
. utvecklar helheten i köket tillsammans med dina kollegor
. är ansvarstagande och förstår vikten av kvalitet och service
. är miljömedveten och har datorvana
. har goda kunskaper och förståelse i svenska i både tal och skrift
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.