Kock på Storhogna

Kock på Storhogna

Arbetsbeskrivning

Storhogna Högfjällshotell och Spa i Vemdalen är en unik fjällanläggning med fjällupplevelser året runt i en fantastisk miljö!

Vi erbjuder en härlig arbetsplats med möjlighet till en vintersäsong i backen eller i spåret och en sommarsäsong med vandring, cykling eller någon annan fartfylld aktivitet.

Nära till fjället, men även till Klövsjö, Vemdalen och 11 mil från Östersund.

Arbetsuppgifter
Vi serverar frukostbuffé, dagens lunch, kvällens 3-rätters middag, en mindre barmeny 12-21 samt en mindre a la carte meny kvällstid. Våra gäster njuter av mat och dryck i vår fantastiska Vinterträdgård.

Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglad och du behöver kunna identifiera dig med de orden!
- Personalboende finns
- Vi har kollektivavtal
- Vi har fina personalförmåner med gym, pool, skiduthyrning, rabatterade priser på mat, spa och shop!
- Vi tror att du gillar fjället om du ska trivas hos oss!

Vi söker dig som vill jobba:
- Sommarsäsongen 5 juli-20 augusti
- 5 juli 2021 -20 april 2022
- Eller med möjlighet till tillsvidareanställning

Anställningsgrad: 75%-100%

Din profil och dina personliga egenskaper
Tycker du om att leverera fantastisk gästservice? Tycker du om att att bo och verka i vacker fjällmiljö? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Storhogna Högfjällshotell och Spa!

Vi är ett genuint högfjällshotell med stort utbud - det är vår styrka. Din styrka skall vara att förmedla vår känsla till gamla och nya gäster!

Vi tror att du som söker tjänsten som kock har minst 2 års yrkeserfarenhet, relevant utbildning och ett gediget intresse för mat och dryck.

Vi söker dig med stor passion för kockyrket. Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå uppsatta mål.

Med entusiasm, nytänk, flexibilitet samt ordning och reda blir du till en viktig lagspelare i vårt kök. I vinterträdgården står det gröna i fokus och tillsammans med råvaror från skogen och fjällets skafferi vill vi överträffa våra gästers förväntningar.

Information och ansökan
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-04-15. Du söker tjänsten genom att registrera din meritförteckning och ett personligt brev i vårt rekryteringsverktyg. I denna rekrytering tillämpar vi ett löpande urval och rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Eventuella frågor om tjänsten och/eller processen ställs till verkställande direktör Charlotte Mannerson på charlotte@mannerson.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024