OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Tärnaby Fjällhotell är ett personligt och varmt välkomnande fjällhotell med alpin prägel. Anläggningen består av Tärnaby Fjällhotell, Ski Camp-lägenheter, Åkerlundska Gården samt Backvillan och innefattar mer än 300 bäddar, konferenslokal, gym, bastu, restaurang och trevliga sällskapsrum. Med läget mitt emellan Ingemar- och Anjabackarna är hotellet med och förvaltar svensk alpin historia och utveckling tillsammans med Tärnaby Ski Camp och TIK Fjällvinden. Våra gäster är av blandad karaktär: alpina tränings- och tävlingsgrupper är huvuddelen vissa perioder. Vi erbjuder även företag och privatpersoner en avkopplande semester och lappländska upplevelser i en mysig miljö. Vi måste vara lika duktiga på näringsriktig och god mat för idrottsmän i hård träning som att vara goda värdar för det lilla sällskapet. Det goda värdskapet genomsyrar hela vår verksamhet och vi arbetar med glädje, noggrannhet och personligt engagemang. Vi är ett litet hotell och en av våra styrkor ligger i att alla ser helheten i gästens upplevelse. Vi ser också gärna att våra medarbetare tycker om att vara i backen eller på längdspåret. Vid sidan av skidåkarmåltiderna erbjuder restaurangen en spännande a la carte som är internationellt lappländsk och med goda desserter. Vi anpassar oss efter våra gästers önskemål. Vårt köksteam är tre personer, där alla skall kunna arbeta självständigt. En av våra duktiga kockar skall ut på långresa, vaför vi behöver ersätta henne från och med slutet av januari till och med slutet av april. KOCK Självständig och glad kock som tycker det är roligt att laga mat till 200 personer ena dagen och göra en specialkomponerad 3-rätters meny till 12 personer andra dagen. Kvalifikationer: Kunna jobba självständigt God erfarenhet av både a la carte och matlagning för många Glad och positiv Vi erbjuder roligt jobb i härlig miljö. Vi är totalt ca 20 personer på hotellet som tillsammans ger gästerna trevliga minnen för livet.