OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Unga, expansiva Lekeberg är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Mångfald, integration och jämställdhet är obligatoriska faktorer i alla beslut. Lekebergs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetar- och ledarskapet präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter.
Vi har landsbygdens fördelar med attraktivt boende i naturliga miljöer, ett rikt kultur- och fritidsliv, bra företagsklimat och vi satsar på skolan. Inom vård- och omsorg jobbar vi för trygghet, valfrihet och respekt. I Lekebergs kommun ska du kunna leva ditt liv som du vill utifrån din bakgrund, nutid och framtid. Med goda kommunikationer är det aldrig långt till det större utbudet i storstaden.
Positiv utveckling och framtidssatsningar kännetecknar Lekeberg och vi styr mot nya och spännande utmaningar. Vill du vara med på resan?
Läs mera om vår kommun på www.lekeberg.se
ARBETSUPPGIFTER
Måltidsenheten ligger organisatoriskt inom kommunstyrelseförvaltningen. Det finns två produktionskök inom Måltidsenheten; Centralköket på Lekebergsskolan och Hidinge skolrestaurang. Där lagas all mat som distribueras ut i kommunens skolor, barnomsorg och äldreomsorg. Varje vardag produceras ca 1 500 måltider. Måltidsenheten ansvarar för att alla deras kunder erbjuds en bra och variationsrik kost och i så lång utsträckning som möjligt lagas all mat från grunden.
Vi tror att nyckeln till framgång ligger i stort samarbete över gränserna, till exempel mellan kök och pedagogisk verksamhet. Köket skall ingå i skolan och vården som en integrerad del.
Vi söker nu en pooltjänst som kock men som även kan arbeta som måltidsbiträde. Tjänsten utgår från Centralköket och ska vid behov kunna vikariera i några av de övriga tre köken inom Måltidsenheten; Hidinge skolrestaurang, Mullhyttans Skolrestaurang och Tulpanens skolrestaurang
Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter inom matproduktion, även inom specialkost, och uppgifter som måltidsbiträde så som salladsberedning, varuleveranser, diskhantering och servering i våra skolmatsalar.
KVALIFIKATIONER
Vi förväntar oss av dig att du har en passion för mat och människor. Du gillar att ha ett varierat och fysiskt arbete och du är öppen för nya utmaningar och idéer och du tycker att det är viktigt med klimatsmart och hållbar mat.
Du är noggrann, flexibel och lösningsinriktad. Ditt bemötande mot såväl kollegor som gäster är trevligt och du förstår att gästen står i fokus.
Du har en insikt i att kommunikation är viktigt för att sprida kunskap och matglädje.
Vi ser gärna att du kan kommunicera väl på svenska, då det är av yttersta vikt att rätt gäst får rätt kost när det gäller olika specialkost.
Du ska ha dokumenterad utbildning som kock inom restaurang eller storhushåll. Du ska även ha erfarenhet av att arbeta inom offentlig måltid eller inom den privata restaurangbranschen.
Du ska även kunna hantera att arbeta med hjälp av dator då våra recept utgår från Mashie kostprogram.
I köket arbetar mestadels kvinnor varför vi gärna ser manliga sökande för att få en jämställd fördelning.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Tjänsten erfordrar B-körkort och tillgång till egen bil. Milersättning utgår.
ÖVRIGT
Du gör din ansökan via vårt elektroniska rekryteringsverktyg. Det är därför viktigt att du fyller i alla steg noggrant för att vi ska kunna göra en riktig bedömning av din ansökan.
Vi undanber oss direktkontakt med rekryterings-och bemanningsföretag samt annonsförsäljare i samband med denna rekrytering.
Kontaktpersoner på detta företaget
Enhetschef Thomas Kullberg
0585-489 02
vik. Kostchef Maria Vallgren Eriksson
0585-488 89
Chef Mats Turesson
0585-487 21
Enhetschef Marie Helgesson
0585-489 86
Teknisk chef Mats Turesson
0585-487 21
Bemanningsteamet
0585-489 98
Teamledare Centralköket Anna Brorsson
0585-488 65
Enhetschef serviceenheten Håkan Erlandsson
0585-487 43
Måltidschef Maria Vallgren Eriksson
0585-488 89
Bitr. måltidschef Anna Brorsson
0585-488 65