OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi ytterligare en ”vinnande” kock. Vill du vara med oss och leverera den bästa maten till skolbarn, äldre och andra i Gävle kommun? Då kan du vara den vi söker.
Vem är du?
Vi söker till vårt produktionskök en kock som har matlagningskunskaper, erfarenhet från storkök, skola eller äldreomsorg. Du har grundläggande kunskaper om livsmedelshygien och egenkontroll. Du är positiv och strukturerad och kan se möjligheter, flexibel och har stor samarbetsförmåga.
Hur ser en vanlig dag ut?
Produktionsköket i Gävle bereder bland annat måltider till Gävle kommuns förskolor, skolor samt äldreomsorg. Vi är ca 35 personer idag som arbetar med och runt verksamheten i produktionsköket och bereder ca 17000 portioner dagligen.
Verksamheten är i drift 365 dagar om året. För att utveckla verksamheten och säkerställa kvalitet så ansvarar du tillsammans med köksmästaren och dina kollegor för att den mat köket levererar håller hög kvalitet gällande smak, konsistens, näringsinnehåll och säkerhet.
Kvalifikationer
• Eftergymnasial utbildning eller motsvarande
• Goda kunskaper i livsmedelshygien
• Svenska i tal och skrift
• Gärna erfarenhet av specialkost
• Gärna erfarenhet av storköksproduktion
Arbetstid
Heltid måndag-fredag.
Vid frågor kontakta
maria.ericsson@sodexo.com
Välkommen med din ansökan, dock senast 30/12 2016.
Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services – service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.
I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper
LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,