OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Rastas affärsidé är att driva de bästa väganläggningarna med allt vad där tillhör – god mat, drivmedel, butik och hotellrum – för de som reser och arbetar längs våra svenska vägar. Vårt mål är att vara bäst på orten och bästa val på de vägsträckor där vi finns. Rasta finns idag på 26 anläggningar längs våra stora vägar. Vi har generösa öppettider och gott om plats för alla våra gäster. I grund och botten arbetar vi efter samma enkla affärsidé som i början av 70-talet: Att vara det bästa alternativet längs de vägar och på de orter som vi finns. Vi har behållit det som fungerar och vidareutvecklat vårt koncept efter de förutsättningar som tillkommit. Du som person ska vara noggrann, ansvarstagande och glad. Hos oss är det viktigt att man ställer upp för sina arbetskamrater och att man ger god service åt våra gäster. Du kommer att arbeta i köket och till viss del i restaurangen. Du kommer att starta upp köket och laga mat från grunden med huvudfokus på svensk husmanskost.
Tjänsten innebär att du kommer jobba helger dagtid och kvällstid.
Du behöver vara effektiv, utåtriktad och positiv.
Vi vill verkligen att du är självgående, ansvarsfull och jobbar bra i grupp.